Ekstravagant lædertaske i sort læder

Jeg har netop købt en ny lædertaske, og jeg er virkelig glad for den. Processen til at finde den rette var faktisk lidt lang, men mest af alt fordi der var så mange muligheder og jeg havde virkelig svært ved at vælge. Mit ønske var en ekstravagant lædertaske, som skulle være i sort læder. Jeg havde i tankerne, at det skulle kunne matche både mere casual tøj, men også til den lille sorte kjole. Lige den kombination var faktisk lige svært at finde. Men efter nogen søgen lykkedes det alligevel. Men det medførte også, at jeg stødte på en masse lækre tasker i min søgen, som jeg nu har måtte tilføje til min ønskeliste. Jeg har faktisk altid været mere til bløde stof tasker, men jeg kan da godt se, at læder kan et eller andet særligt!

Hele min søgen startede faktisk i Skagen. Her holder vi sommerferie hvert år, og jeg har godt set, at der ligger en butik, som sælger lædervarer, men jeg har faktisk aldrig rigtig kigget. Men en dag tænkte jeg, måske jeg lige skulle tage et kig, og det gjorde jeg så. 

Jeg blev meget overrasket over alle de smukke lædertasker, som de har, og jeg fandt flere forskellige tasker, som jeg kunne købe med det samme. 

Da jeg kom hjem, fandt jeg ud af, at Bastian Lædervarer har en webshop, og derefter gik jeg på opdagelse i deres varer og deres historie. Her fandt jeg faktisk ud af, at Bastian Lædervarer har eksisteret i mere end 20 år. De sælger udelukkende læderprodukter af deres eget brand – Bastian. 

Bastian Lædervarer laver udelukkende produkter i ægte læder, og læder af høj kvalitet. Derfor er man også sikret, at deres produkter har en lang holdbarhed. Læder har også den gode egenskab, at det er enormt holdbart, og ofte slides det med ynde gennem det naturlige patina, som dannes med tiden.

Hos Bastian Lædervarer bruger de ofte fint og elegant kalveskind eller slidstærkt og mere kraftigt bøffellæder. Begge typer har deres eget look og kan noget særligt. Den taske som jeg fornyligt har købt er lavet af kalveskind, og har derfor det ekstravagante look, som jeg var på udkig efter. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *