Få hjælp til stress ved din psykolog i København

Hvis ikke du selv har været til psykolog, kender du sikkert nogen, som har. Måske du står med en masse udfordringer, som kan være stressende og kræver, at du får talt med en psykolog. Men hvad laver en psykolog, og hvordan kan en psykolog hjælpe dig?

Hvad hjælper en psykolog med?

En psykolog hjælper typisk ved at give dig indblik i mønstre, som er med til at skabe dine problemer. Med denne indsigt kan du så ændre på de destruktive mønstre. Men dette kan gøre på mange måder.

Nogle psykologer fokuserer mest på at få dig ud af negative tanker. Andre har fokus på at ændre handlemønstre. Og sidst er der også nogle, som har fokus på mere ubevidste lag i dine følelser og tanker, som har rod i fortidige hændelser. Og alt dette kan være med til afhjælpe mange problemer, som for eksempel depressioner, stress, angst, og lavt selvværd.

Mange mennesker går til daglig og døjer med disse tilstande. Det kan for eksempel være social angst, generaliseret angst, enkelt fobier, mild til middelsvær depression eller sæson betinget depression. Får du ikke taget hånd om disse lidelser, kan de let udvikle sig og gå hen og blive invaliderende. Derfor er det vigtigt, at du tager de første tegn på angst og depression alvorligt og får den rette behandling herfor. Og det gælder også stress.

I København kan din psykolog hjælpe dig med stress og andre problemer såsom depression og angst.

Stressbehandling hos en psykolog

Kronisk stress er en særdeles alvorlig belastning, som kan være opslidende for dig og dine nærmeste. Stress kan være med til at nedbryde dig rent fysisk og psykisk. Nogle mén kan endda blive varige, hvis stressen har stået på længe uden behandling

Derfor bør du, hvis du er stressramt, få hjælp så hurtigt som muligt. Du kan få hjælp til at forstå og ændre de indre mekanismer, som stresser dig. Og du vil blive i stand til at identificere og trække dig fra de ydre omstændigheder, som er stressudløsende i din hverdag. På den måde bliver du i stand til at overkomme din nuværende stress og forebygge, at den opstår igen i fremtiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *