4 adventsgaver til børn

Nu hvor vi nærmer os ferien, er mange mennesker begyndt at tænke på gaver til deres børn. I dette blogindlæg får du 4 idéer til adventsgaver, som børnene vil elske!

Fidgets, pop it og stress legetøj

Både drenge og piger elsker denne slags legetøj. Faktisk kan du finde dem i alle forskellige former og størrelser! De er en af de mest populære adventsgaver til børn, fordi de er billige, sjove at lege med og nemme at pakke. Der er garanti for hygge, grin og leg.

Tøj

Alle børn kan lige tøj, især hvis det er noget, der er moderne i klassen eller i børnehaven. Du kan eventuelt tænke praktisk og købe noget han eller hun vil få brug for. Det kan være et slips til drengen, eller kjoler til nytårsaften. Sørg for, at det er i hans/hendes ynglingsfarve, så de bliver ekstra glade.

Julepynt

Giv barnet sit eget julelys, så de kan pynte med på deres værelse, det kan være et lille juletræ, de selv skal pynte, eller et rensdyr med lys, som lyser så fint om aftenen. Det kan også være en lyskæde rundt om sengen, eller en julestjerne i vinduet. Der findes en masse sødt julepynt, som vil passe indbyde på et pigeværelse og et drengeværelse.

Slik

Slik, sodavand eller andet, der kan spise, vil altid falde i god jord hos børn. Alle børn elsker søde sager, og det vil med garanti blive en succes. I stedet for bare at give slikket med det samme, så kan du også lave let mere spænding. Du kan lave den slags skattejagt, så ungerne skal følge et kort for at finde slikket. Det kan indeholder ander sjove aktiviteter eller opgaver, som skal løses, inden de finder frem til slikket, som de kan spise og drikke velfortjent.

Det behøver ikke at være sukkerfyldigt slik, men det kan også være deres ynglingsfrugt, nogle nødder og noget let chokolade.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *