5 fordele ved infrarøde saunatæpper

  1. Forbedre humør

I lighed med punktet om at reducere stress, rapporterer mange almindelige saunabrugere, at de simpelthen føler sig i bedre humør efter deres tur i saunaen, og hvis du gør dette regelmæssigt, vil du give dit humør et stort løft.

 

Desuden menes det, at besøg i en sauna forårsager frigivelse af endorfiner, hvilket også spiller en rolle i at regulere dit humør, hvilket gør dette til endnu en grund til, at saunabrugere rapporterer at føle sig gladere.

 

Igen, selvom det meste af forskningen er relateret til traditionelle saunaer og ikke saunaer eller ssaunatæpper som kan fås hos NordicHigh. Hvis du tager dig tid til at nyde øjeblikket i dit saunatæppe og gøre det til en del af en overbærende selvforkælelsesrutine, kan dette også spille en væsentlig rolle i at booste dit humør og gøre det du føler dig gladere.

 

  1. Reducer ømhed og smerter

En anden stor fordel ved alle saunaer er deres evne til at reducere mange slags ømhed og smerter.

Uden selv at se på videnskaben, blot det faktum, at så mange saunabrugere vil fortælle dig, at saunaer er en kur-alt løsning, når de har ømhed eller smerter i kroppen.

 

Som med mange af disse fordele, er dette måske mere relateret til traditionelle saunaer end infrarøde. Der er dog et argument for, at infrarød stråling er i stand til at trænge dybere ind i din krop og give dig endnu mere effektiv lindring – og det samme gælder saunatæpper.

 

  1. Reducer reumatiske tilstande

Noget, der understøttes af videnskaben – omend kun af en lille undersøgelse – er, at infrarøde saunaer specifikt er effektive til at give lindring af ledsmerter og leddegigt.

 

Da denne undersøgelse har set på infrarøde behandlinger, er dette en fordel, du også kan forvente af et saunatæppe, så hvis du lider af tilstande som denne, kan et saunatæppe vise sig at være en klog investering.

 

  1. Fremskynd restitution efter træning

I dag bruger sportsmænd og kvinder rundt om i verden, fra tennis- og fodboldspillere til boksere og MMA-kæmpere, saunabrug i deres restitutionssessioner efter træning eller konkurrence. Dette er en idé, der også har videnskabelig opbakning.

 

Dette skyldes, at det at sidde i en varm sauna varmer og afslapper trætte muskler, så de kan komme sig hurtigere.

 

Da infrarød stråling trænger ind i din krop og muskler, kan du forvente mindst den samme – hvis ikke en mere udtalt – effekt af at bruge en infrarød sauna eller et saunatæppe.

 

  1. Forbedre huden

En af de mest almindeligt foreslåede fordele ved infrarøde saunaer og saunatæpper er forbedret hudtilstand.

 

Dette er nogle gange udfordret, da der i øjeblikket er lidt videnskab til at understøtte det. Men fordi den øgede varme sender mere blodgennemstrømning til din hud, og varmen og sveden åbner dine porer, virker det rimeligt at acceptere, at der er en god chance for, at denne påstand er sand.

 

Desuden rapporterer de fleste saunabrugere om en behagelig hudglød efter brug af sauna, og dette kan opnås i et saunatæppe lige så meget som i en sidde-sauna.

Den eneste ulempe ved et saunatæppe her er, at da du skal efterlade dit hoved uden for tæppet, vil du ikke modtage disse fordele for dit ansigt eller din teint.

 

Men bortset fra det, er saunatæpper en fantastisk måde at forbedre din hud på og kan bruges til at lindre tilstande som psoriasis og generel tør hud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *