5 tips til gel negle

Neglelak er kommet langt i løbet af de seneste par år. Der er nu så mange farver og finishes at vælge imellem, at det kan være svært at vide, hvor man skal starte. Hvis du gerne vil prøve noget nyt, hvorfor så ikke prøve gel negle? Her får du fem tips til at få det bedste resultat:

1. Vælg den rigtige farve. Det er ikke alle farver, der fungerer godt med gelenegle – tænk hellere på lyse nuancer end mørke. Lysere nuancer vil se lysere og mere naturlige ud, når de er påført.

2. Forbered dine negle ordentligt. Sørg for, at dine negle er rene og fri for olie eller lotion, før du begynder at polere dem. Det vil hjælpe lakken til at holde bedre og længere.

3. Brug en polish af god kvalitet. Billige lakker har ofte ikke nok pigment i dem, hvilket betyder, at de ikke ser lige så godt ud, når de påføres over gelnegle. Brug lidt mere på en polish af god kvalitet, så bliver du ikke skuffet.

4. Påfør tynde lag lak . For meget lak kan få dine negle til at se tykke og unaturlige ud – sigt i stedet efter tynde lag for at få en mere poleret finish .

5. Lad dem tørre ordentligt! Dette er nok det vigtigste trin – sørg for at lade dine negle tørre helt mellem hvert lag lak. Hvis du ikke gør det, vil lagene begynde at skrælle og flosse af.

Hvis du følger disse enkle tips, vil du kunne opnå salonværdige gelenegle derhjemme!

Husk at købe en god neglefil til dig selv, så du let kan file dine negle. Her kan vi anbefale en elektrisk neglefil, så det går hurtigt og bliver nemt for dig. Find elektrisk neglefil tilbud lige her og få den købt med det samme. Du får den leveret lige til døren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *