Ahorn Danmark i Viborg (Lej autocamper her)

En autocamper er ikke bare en autocamper. Enhver der har prøvet denne fede måde at rejse på ved hvad vi snakker om. Lad os sige du er på rundrejse i Danmark eller måske tager en tur sydpå gennem tyskland og videre ned igennem sydeuropa. Dit hjem i denne tid er denne autocamper. Din sikkerhed, dit toilet, dit transportmidddel, dit soveværelse – din autocamper. Er der nogle af disse elementer som ikke fungerer eller du syntes er på toppen. Jamen så bliver det ikke en særlig fornøjelig tur. 

 

Skal næste ferie være tæt på den danske natur eller en tur ned gennem smukke Europa, så har Ahorn Danmark et stort udvalg af autocampere. Her kan i leje en autocamper med plads til hele familien og opleve friheden ved en anderledes ferieform.

Hos Ahorn Danmark har vi flere forskellige autocamper-modeller til leje, som rummer fra 2 til 7 sovepladser. Her 6 modeller som vi bla. Udlejer , CANADA TQ der har op til 5 sovepladser,CANADA AE der har 5 sovepladser samt CANADA AS der har 7 sovepladser og er den største model vi har til rådighed. modellerne ECO 660, ECO 680 , har begge 6 sovepladser. Derudover har vi 2 VAN modeller bla VAN 620 & VAN City, der er meget nemme at komme rundt med til dig der vil køre i indre by. Med de forskellige størrelser på vores autocampere, har du rig mulighed for at leje en autocamper, som passer til jeres behov. Alle vores autocampere er i høj kvalitet, for at sikre tryghed på rejsen. Det er enormt vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge, så de får mest muligt ud af deres ferie.

Hos Ahorndanmark.dk er vi eneforhandlere af det tyske mærke Ahorn Camper. Dette mærke er kendt hele verdenen over pga den høje kvalitet. Det er luksus på vejen. Her finder du det hele i fuldstændig topform. Alting fungerer upåklageligt og vi sørger selvfølgelig for en problemfri levering og hvis du lejer, gennemgår vi autocamperen fra ende til ande, så du får en fed tur. Skal du en tur ud på de danske landeveje i 2021, så kig forbi https://ahorndanmark.dk/lej-autocamper/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *