Bør du give mælkesyrebakterier til din baby?

Langt de fleste oplever maveproblemer på et eller andet tidspunkt – og faktisk allerede som børn. Derfor vil du som mor eller far også kunne opleve, at din baby døjer med maven. Her kan du både behandle og forebygge med mælkesyrebakterier til baby. Læs mere om det her.

Hvad er mælkesyrebakterier?

Der findes en række forskellige mælkesyrebakterier, som du kan benytte dig af, og afhængig af hvilken type du vælger, så vil effekten også variere.

I maven og i vores tarmsystem har vi også en lang række forskellige bakterier, der kan kategoriseres som både dårlige, gode og neutrale. Målet er selvfølgelig at minimere de dårlige, da det er dem, der skaber problemer med fordøjelsen og dermed også skaber ubehag.

Såfremt du finder gode mælkesyrebakterier til baby, så kan du sagtens give dem til dem.

Hvornår bør du bruge mælkesyrebakterier?

Hvis du skulle ske at opleve en ubalance i maven – det vil vise sig i form af dårlig fordøjelse, luft i maven, oppustethed og diarré – så skyldes det, at der er for mange dårlige bakterier. Her hjælper de gode til, og det er derfor, vi kan opretholde det, der kaldes mavesyrebalance. Denne kan dog komme ud af balance og det er her, du kan blive nødt til at benytte dig af mælkesyrebakterier.

Hvor hurtigt virker mælkesyrebakterier?

Det er forskelligt hvor hurtigt mælkesyrebakterierne virker, men det vil ikke tage længere end et par dage, før du kan mærke forskellen.

Tabletterne betragtes som et kosttilskud, og derfor vil det ikke være farligt at indtage dem på nogen måde, og du kan faktisk blive ved med det, hvis du døjer med maveproblemer, så snart du stopper med at tage dem. Hvis det er tilfældet, så kan du dog med fordel opsøge din læge for at få undersøgt, om det ligger noget andet bag, eller om dette er løsningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *