En del af noget større

Når du pynter op til en god fest, kan det gøre hele forskellen, hvis du har de rigtige vinglas. Hvis du investerer i krystal eller glas af høj kvalitet, kan det give din begivenhed et elegant og eksklusivt præg. Vælg klare glas, hvis du er på udkig efter noget enkelt, men sofistikeret, eller vælg farvede vinglas for at tilføje et strejf af livlighed til din borddækning. Servering af drikkevarer i stilkfri glas giver også et moderne præg, der helt sikkert vil imponere gæsterne. For at fuldende looket kan du tilføje personlige detaljer som f.eks. brugerdefinerede ætsede navne eller monogrammer på hvert glas – det vil helt sikkert være en publikumsfavorit! Endelig må du ikke glemme små detaljer som f.eks. dekorative servietringe og bordskånere, der matcher dit valgte farveskema eller tema. Med disse enkle tips kan du skabe en fantastisk borddækning, der vil imponere dine gæster og give din fest et eksklusivt look. Billige vinglas sætter prikken over i’et hvis du ikke har nogle pæne glas i forvejen!

Der er mange ting man kan gøre for at pynte op til festen

Dekorationer som lysestager, lysbånd, blomsterarrangementer eller kunstværker kan være med til at pynte en fest og give den en mere festlig atmosfære. For et ekstra strejf af glamour kan du overveje at bruge forgyldt bestik og service for at øge borddækningens visuelle tiltrækningskraft. Hvad angår bordløbere eller dækkeservietter, så prøv at kigge efter dristige mønstre eller levende farver, der vil tilføre varme og dybde til dit overordnede design.

 

Når det kommer til bordpynt, skal du tænke ud af boksen og være kreativ i dit valg. Prøv at kombinere forskellige elementer som f.eks. vaser fyldt med blomster og stearinlys på spejlbakker for at skabe en iøjnefaldende effekt. Du kan også vælge høje blomsterarrangementer i cylindriske vaser eller mini-vandfald omgivet af flydende stearinlys. Endelig må du ikke glemme at oplyse rummet med duftlys i glaskrukker, der er arrangeret rundt omkring i rummet – det vil helt sikkert skabe en romantisk stemning!

Husk de små detaljer gør en stor forskel

Hvis du har valgt et bestemt tema for din begivenhed, skal du sørge for, at alle dine dekorationer er i overensstemmelse med det. Hvis du f.eks. holder en strandfest, skal du bruge ting som muslingeskaller, drivtømmer og søstjerneskulpturer som dekorative accenter; hvis du holder en havefest, skal du vælge farverige blomster og frodige løvarrangementer osv. Du kan også lade dig inspirere af naturen – genanvend frugtskåle til levende midtpunkter eller brug natursten som underlag.

Du bestemmer heldigvis helt selv

Uanset hvilket tema du går efter til din fest, skal du huske, at detaljerne er afgørende, når du skal dekorere for at skabe et eksklusivt look. Det er vigtigt at investere i kvalitetsvinsglas, men glem ikke alle de andre elementer såsom bestik, service og dekorative accenter – disse små detaljer kan gøre hele forskellen! Med disse tips i baghovedet er du sikker på at afholde en fantastisk og mindeværdig begivenhed!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *