Find den rette pris på din næste gulvafslibning! 

Trænger dit gulv til en kærlig hånd? De fleste trægulve vil med tiden blive slidte og trænge til at blive frisket op – men det kan være svært at gennemskue, hvad det kræver for at give dine gulve nyt liv og hvad det kommer til at koste dig.

Der er flere ting at tage højde for når det kommer behandling af dit gulv – og de har alle indvirkning på prisen. Nogle af de overvejelser du kan gøre dig er: 

 

  • Hvor slidt er gulvet som skal ordnes? 
  • Hvor mange kvadratmeter drejer det sig om?
  • Hvilken efterbehandling kunne du tænke dig efterfølgende?

 

Særlig i forhold til sidstnævnte handler det også om overvejelser i forhold til, hvilket slid der til daglig kommer på gulvet efterfølgende, samt hvilke forventninger og ønsker du har i forhold til vedligeholdelse.

Når det er sagt, så spiller antallet af kvadratmeter naturligvis også en rolle i forhold til prisen. Det giver sig selv, at jo flere kvadratmeter du har, jo dyrere bliver det også. Kigger man på efterbehandling, kan der også være forskel på de lakker, som tilbydes og deres priser. Derfor kan prisen også afhænge af hvilken efterbehandling og lak du vælger. 

Det er de færreste gulvfirmaer, som kan give en fast pris. Ingen gulve er ens, og derfor er prisen det ofte heller ikke. Derudover er det forskelligt, hvilke materialer der bliver brugt. Det kan være en god ide at have brugen af gode materialer for øje, så man ikke udelukkende har fokus på prisen, men også kvaliteten. Da de pengene vil være godt givet ud i det lange løb. Dog kan du finde mange gulvfirmaer, som yder arbejde af høj kvalitet, samt bruger materialer af høj kvalitet uden at have skyhøje priser. Det er altså muligt at få en konkurrencedygtig pris uden at gå på kompromis med kvaliteten af gulv behandlingen. Det handler dog om at søge råd hos et professionelt gulvfirma, som kan guide dig til de rette valg ud fra dine ønsker. 

Hos NC Gulve kan du helt uforpligtende booke en af deres professionelle gulvmænd til at komme ud og kigge på dine gulve. Her vil de vurdere standen på dit gulv, måle op, tale med dig om dine ønsker til resultatet og derefter give dig et uforpligtende tilbud på opgaven, og herefter kan du tage stilling til om, du ønsker opgaven udført.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *