Indret dit hjem i dag

Indret dit hjem 

Det at flytte ind i et nyt hjem kan være en af livets store glæder, men det kan også være en tid med usikkerhed, især når det kommer til indretning. Hvordan får du din bolig til at se bedst muligt ud, samtidig med at den afspejler din personlige sans for stil? Gør det godt, og du vil ende med et behageligt, lykkeligt hjem. Gør det dårligt, og du vil ende med et sammensurium af møbler, stoffer og malingsfarver, der aldrig størkner til en behagelig helhed. Med lidt planlægning og ved at følge de samme trin, der bruges af professionelle indretningsarkitekter, har du en meget større chance for succes.  

Beslut, hvordan du vil bo

Dette er den vanskelige del, og der er ingen rigtige eller forkerte svar. Værelserne kan være traditionelle eller moderne, formelle eller afslappede og visuelt varme eller kølige. For mange hjem kan det være helt centralt at finde gode plakater til indretningen. Her anbefaler jeg du tager et kig på Piblo.dk der samler forskellige plakater fra flere forhandlere i Danmark et sted. Når du skal indrette skal du først og fremmest tænke på: Hvor mange mennesker bor der? Er der børn? Hvad er dine ambitioner for, hvordan du gerne vil leve? Indretningen til et hjem til en person, der ofte er vært for større middagsselskaber og arrangementer bør indrette sit hjem anderledes end et hjem for en person, der ofte spiser ude på restauranter hver aften. Den person, der planlægger at være vært for overdådige middager, skal have en lidt anden stue end den person, der kun drømmer om at sidde alene foran tv’et.   

Få inspiration til indretning

Kig i designbøger og magasiner samt på online sider som Pinterest og Instagram for at skærpe din personlige stil. Find ud af den type stil som du bedst kan se dig selv i.   Når du har billeder, du kan lide, skal du holde øje med detaljerne, Det vil også hjælpe med at skabe mere klarhed om alt fra den type møbler, du måske gerne vil have, til en potentiel strategi for vindues udsmykning. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *