Jeg fik endelig mit eget værelse

Jeg sad i klassen, og kedet mig. Jeg var så træt. Jeg havde engelsk hvor vi så film. Filmen var virkelig kedelig. Jeg er en 19-årig dreng, som til dagligt går på gymnasiet. Jeg går lige nu i 3g, og bliver student til sommer. Jeg glæder mig virkelig og har set frem til de længe. Efter gymnasiet kunne jeg godt tænke mig tage et sabbatår, hvor jeg vil holde en pause, og arbejde, så jeg kan tjene en masse penge. Da klokken blev 14 fik jeg fri fra skole. Jeg tog lidt ud med min ven i centeret. Der fik jeg kigget på lidt tøj og sko. Jeg kunne nemlig godt tænke mig nogle nye sko. Jeg havde bare svært ved at finde nogle jeg kunne lide. Jeg fandt heldigvis en rigtig flot trøje som jeg købte. Efter smuttede jeg så hjem. Der spiste jeg noget aftensmad med min familie. Min mor havde lavet noget god mad. Det var også sidste dag vi spiste sammen i denne lejlighed. Vi skulle nemlig flytte i morgen. Min mor og far har lige købt et hus, som vi skal flytte ind i. Vi havde nemlig brug for mere plads, og flere værelser. Lige nu deler jeg med min 2 brødre, som jeg har fået nok af. Så nu får vi alle hver vores værelse. Det glædet jeg mig virkelig til. Det blev så næste dag, og det var tid til vi skulle flytte. Jeg havde ventet længe på denne dag. Der kom nogle flyttemænd fra billig-flyt.dk, som skulle flytte alle vores ting, ind i vores nye hjem. Det fik de virkelig gjort godt uden problemer. Vi fik set vores nye hjem, med vores møbler, og det så, så godt ud. Jeg blev så glad for mit nye værelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *