Kom i gang med en ny hobby

Er det nye år tidspunktet, hvor du skal have en ny hobby? Det er altid spændende at kaste sig ud i noget nyt, uanset om det handler om en ny sportsgren, om at lære et nyt håndværk eller opdage en ny måde at opleve verden på. Her finder du to gode forslag til hobbyer, som du kan glæde dig over resten af livet.

Lær at spille på et instrument

Fik du aldrig lært at spille klaver eller violin? Er du typen, der bare synes at mennesker, der kan spille på et instrument, er lidt mere cool? Bare roligt du bliver aldrig for gammel til at lære at spille.

Med de muligheder, du har i dag, behøver det heller ikke være et større udstyrsstykke. Har du allerede et klaver eller et trommesæt derhjemme, er det naturligvis oplagt, at du starter med disse instrumenter.

Men mindre kan altså også gøre det. Mange har stor glæde af at vælge et instrument, som er lidt mere handy og umiddelbart tilgængeligt. For eksempel en guitar. Guitarer findes i alle prisklasser og i mange forskellige varianter. Er du helt nybegynder behøver du således ikke bruge en mindre formue på dit nye instrument. Du finder din guide til den helt rigtige guitar her.

Guitaren er ligesom klaveret et meget populært instrument, hvilket betyder, at der findes forholdsvis mange steder, hvor du kan lære at spille på den. Du kan naturligvis melde dig ind på din lokale musikskole, men i dag findes der masser af muligheder for at lære at spille online. Både via videoer, websites og telefonapps.

Køb en båd

Ja du læste rigtigt. Har du pengene til det, hvorfor så ikke investere i en båd? At sejle ud i verden med hele familien er en fantastisk måde at opleve verden på.

Har du ikke lyst til at foretage så stor en investering, så start med at leje en båd og afprøv om det er noget for dig. Det kræver dog, at du eller andre voksne i familien har et førerbevis til båd, hvilket indebærer både elementær brandslukning og førstehjælp. Flere bådudlejere vil slet ikke leje ud til dig, hvis ikke førerbeviset er i orden.

Sørg for at alle, også børnene, er fortrolige med vand i forvejen og husk nu redningsvesten, den gør en forskel. Men pas på er I først hooked på at holde familieferie i båd, så er der ingen vej tilbage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *