Kulturel teambuilding, hvor spil, scenarie og socialt samvær går op i en højere enhed

Få en teambuilding oplevelse ud over det sædvanlige

 

The Tribe tilbyder teambuilding aktiviteter i København, i smukke royale omgivelser, på Charlottenlund Slot. Er I på udkig efter en god oplevelse til firmaet, som gerne må kombinere en kulturel oplevelse med hyggeligt socialt samvær, god mad og intelligent teambuilding, så kontakt os!

 

 

Teambuilding Gentofte

 

Placeret tæt ved vandet i Gentofte ligger Charlottenlund Slot i vidunderlige omgivelser, kun 30 minutter fra København centrum. The Tribe har udviklet et originalt, engagerende og kulturelt forankret teambuilding spil til netop Charlottenlund. Det hedder Kongens Kancelli og er ofte omdrejningspunkt, når The Tribe slår dørene op og byder velkommen på slottet. Gerne med et køligt glas bobler ved ankomst.

 

 

Teambuilding dag

 

Vi byder også gerne jeres firma velkommen, og kan selvfølgelig skræddersy til jeres behov. Er I trætte af letkøbt, lettere fjollet teambuilding uden bund og mål, så finder I hos The Tribe præcis det, I er på udkig efter. Drevet af antropologer er The Tribe specialister i intelligente teambuilding aktiviteter, som både udfordrer og underholder. Vi kan sammensætte en team dag til jer, med mad og drikkevarer inklusiv, som kan indbefatte alt fra vores spil Kongens Kancelli, til hele team dage eller sågar længere forløb.

 

 

Aktiviteter teambuilding

 

Vi udbyder også, ud over vores spil, på et udvalg af gennemprøvede, lærerige og udfordrende teambuilding aktiviteter, som er specifikt designet til at udbygge jeres forståelse for hinanden, for det arbejdsfællesskab I udgør, og den praksis I, om I er bevidst om den eller ej, plejer at arbejde i og med. Er I et erfarent team, som måske trænger til at få rystet posen? Eller et helt nyt team som gerne skal rystes sammen, så hurtigt som muligt?

 

 

Team dag

 

En egentlig teamdag med The Tribe kan give stort udbytte fremadrettet, for både den enkelte medarbejder og for virksomheden. Fordi vi er antropologer, er vi trænet i at se mønstre og dynamikker, og hurtigt skyde os ind på jeres potentiale. Og fordi vi er antropologer, har vi slet ikke kunne dy os for at forankre vores oplevelser i de omgivelser, de er designet til, og i den kulturelle baggrund, vi alle er en del af.

 

 

En dyb kulturel oplevelse

 

Kom og få en stræk kulturel oplevelse, som er mere engagerende end et museumsbesøg, mere stimulerende en typiske teambuilding aktiviteter, og konceptuelt og kulinarisk på højde med de smukke omgivelser oplevelsen er designet til. The Tribe ruller den røde løber ud, sætter champagnen på køl og byder åbenhjertigt velkommen på Charlottenlund Slot til grin, gæt og grimasser med gode kollegaer i royale sale.

Læs mere om The Tribe teambuilding her:
https://thetribe.dk/teambuilding

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *