Lær om SEO som lille start up

Er du lige startet med at have din egen virksomhed som selvstændig eller har du været i gang som selvstændig i noget tid men mangler kunderne? Så kan der være alt god grund til at prøve nye veje i forhold til at blive opkvalificeret i at vækste online som en lille eller mellemstor virksomhed. Her ser vi nærmere på hvordan du kan tage et kursus i digital markedsføring og dermed komme nærmere nogle effektive redskaber til at skabe mersalg i din virksomhed. Nysgerrig? Så se mere her.

Optimer din vækst

Nu hvor meget af e-handlen foregår online via webshops, er der stor rift om kunderne online. Det gør selvfølgelig at man som lille eller mellemstor virksomhed skal være endnu skarpere i forhold til at gøre sig selv synlig på nettet og hente kunderne i land via effektiv og troværdig markedsføring. Hvordan gør man så dette? Det kan selvfølgelig komme an på hvilken branche din virksomhed er i. Nogle virksomheder fungerer rigtig godt via netværk, hvor alle kender alle og ved lige præcis, hvad er din virksomhed står for. Mens andre brancher kun fungere online, og her er det vigtigt at komme højt op i søgeresultaterne på Google og andre søgemaskiner.

Lær om SEO

Med et kursus i SEO får du de nyeste redskaber til at optimere søgeresultaterne, når kunderne søger på din virksomheds ydelser, produkter, events eller begivenheder. Det kan være, at du indtil videre ikke har satset så meget på at have en samlet markedsføringsstrategi, men det kan godt betale sig, fordi kunderne bliver mere og mere bevidste om, at en helstøbt markedsføringsstrategi også virker mest troværdig online. Derfor skal du skabe sammenhæng imellem dine onlinekanaler og det er markedsføring, hvor du satser på at skabe den samme tone of voice og i det hele taget få kunderne til at føle en vis tillid til dit brand og dine produkter.

Underviserne har selv stor erfaring i, hvad der virker i praksis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *