Mangler du inspiration til boligen? Læs med her! 

Er du gået i stå med at indrette hjemmet? Eller er du slet ikke kommet i gang og synes du, at det hele virker en anelse uoverskueligt? Frygt ikke. Det handler blot om at få den rette inspiration. Men, den rette inspiration er svær at finde og man skal ofte lede længe efter den. Det behøves du dog ikke, for i nedenstående inspirationsguide finder du et par tips, som kan give dig de rigtige idéer, så du endelig kan komme i gang med indretningsprojektet! Læs med nedenfor, som den sidste overspringshandling, inden indretningsprojektet for alvor går i gang. 

Fyld stuen op med store møbler 

Hvis du for nyligt er flyttet ind, kan det være, at du står i én af de to følgende situationer. Enten har du slet ikke har købt møbler endnu. Eller, at du har dine gamle møbler, men de er slet ikke store nok til din nye bolig. Her er der desværre kun én løsning – større møbler. Den bedste måde at undgå, at din bolig føles stor, tom og sjælløs er at købe større møbler. Ofte behøves du kun en store sofa og tilhørende sofabord for at give hele stuen liv. Så start i de store og tænk derefter mindre og mindre! 

Designer lampe – både lys og skulptur 

En designer lampe er et godt næste skridt, efter du har fået styr på det overordnede møblement. Du finder den bedste designer lampe på https://www.lampegiganten.dk/. Du kan bruge en flot designer lampe til at fylde ud, derfor hjørnerne i boligen ser tomme ud. Her vil en designer lampe som gulvlampe være ideel. En designer lampe er ofte et af de steder, hvor det giver bedre mening at punge ud. Det er nemlig sådan, at en designer lampe ofte holder sin værdig fornuftigt, i tilfælde af, at du gerne vil sælge den, videre på et senere tidspunkt. 

Sådan får du råd til en butler 

Har du ikke råd til en butler? Frygt ikke. Med en personlig stumtjener i entreen vil der altid være en, som står klar til at tage imod dine jakker, når du kommer ind ad døren. En stumtjener er et godt alternativ til en knagerække, og det gode er, at den ikke giver huller i væggen, fordi du ikke skal hænge den op. Du kan få din stumtjener i forskellige farver, den klassiske vil naturligvis være sort eller hvid, men hvis du ønsker at pryde entreen lidt op, vil en farverig stumtjener være et godt redskab til at gøre dette. 

Undgå klinisk stemning med tæpper 

Et trægulv kan være koldt at kigge på og kan få rummene til at fremstå kliniske og kolde. Dette kan du undgå ved at anskaffe flotte tæpper, som matcher stemningen i de pågældende rum. Det gode ved et flot tæppe er, udover at det bringer liv til rummet, at du undgår unødvendig slitage på gulvet – hvilket kan koste dyrt i dit depositum når du fraflytter dit lejemål. Held og lykke med indretningen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *