Microsoft Dynamics NAV giver mulighed for at automatisere nogle opgaver

Når du arbejder med IT programmet Microsoft Dynamics NAV kan det betyde for dig, at du får mere tid til andre og mere sjovere arbejdsopgaver. Programmet hjælper dig nemlig med at automatisere flere arbejdsopgaver, og typisk er det opgaver, som godt kan være lidt trivielle, der bliver forbedret. Programmet kan f.eks. hjælpe med at få registreret bank betalinger, sende tilbud, ordrer og fakturaer. Det kan du nemlig gøre med få klik i programmet, og du skal altså ikke bruge tiden på taste data fra en faktura eller andre dokumenter. Det gør din arbejdsdag nemmere og hvem vil ikke gerne opnå det? Klik her hvis du allerede nu kan mærke, at du skal have det.

Dynamics NAV er meget populært hos bogholdere, fordi de kan bruge programmet til at holde styr på økonomien. Her kan de styre de mange indtægter, der kommer ind og bogføre dem på de rigtige konti. I programmet kan de også oprette kunder og sende tilbud, ordrer eller fakturaer til en kunde. Det kan de selvfølgelig gøre med få klik ved at sende det som mail, EAN eller andet.

Microsoft Dynamics NAV er et program, som mange vælger som deres foretrukne forretningssystem. Programmet kan nemlig meget mere end kun økonomistyring, og programmet er udviklet af Microsoft så det minder om de andre Microsoft produkter. F.eks. kan du nemt kopiere tal fra NAV til et Excel ark, hvis du f.eks. vil arbejde med et budget. Programmet kan også fungere sammen med det populære Business Intelligence program, som hedder Microsoft Power BI. Her får mange bogholdere virkelig et stærkt værktøj til rapportering. Man kan nemlig trække data fra NAV til Power BI og bygge rapporter. I rapporten kan man inkludere data fra andre kilder, f.eks. andre programmer eller et Excel ark, og hermed bygge en rapport med lige præcis de tal og data, man ønsker. Hermed har man en visning til sine kolleger eller ledelse, hvor man f.eks. kan vise varesalg ud fra afdelinger, omsætning fordelt på sælgere eller noget helt tredje.

NAV programmet er også et foretrukken IT-værktøj i mange brancher. Virksomhedsledere vælger det pga. dets mange muligheder for at styre arbejdsgange indenfor finans, lager, indkøb, salg, ordrestyring, produktion, sager, service og ressourcestyring. Med programmet kan man styre indkøb ved at sætte antal på et varekort, når der er ved at være lav varebeholdning og hermed annoncerer NAV programmet, når man skal bestille nye varer hjem. Desuden vil programmet advisere, hvis man er ved at oprette en ordre med f.eks. 10 stk af en vare, men der kun er 7 på lager.

Programmet kan også være et populært forretningssystem for f.eks. entreprenører, fordi de kan skrive tilbud med arbejdstimer og leje af maskiner og samtidigt disponere over timer og maskiner for at planlægge, hvornår disse er ledige. Desuden kan medarbejdere registrere sin arbejdstid, så fakturaer kan sendes til kunder. Ikke mindst kan en projektleder selvfølgelig godkende arbejdstimer, rette tilbud, ordrer og fakturaer. Har en projektleder brug for visuelt, at kunne planlægge og disponere timer og maskiner, kan man tilkøbe et program et NAV programmet, hvor man visuelt kan planlægge og bruge drag-and-drop i et Gantt skema.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *