Ofte stillede spørgsmål til dåben

Hvad har du på til en barnedåb?

 

Spørgsmål: Hvad skal jeg have på til en dåbsefterfest?

 

Svar: Efter den formelle gudstjeneste er der normalt en afterparty, hvor gæsterne forventes at slippe løs og hygge sig. Hvis du ikke ønsker at pakke et separat outfit til dans, så sørg for, at din kjole eller jakkesæt er noget, der giver dig mulighed for at bevæge dig frit.

 

For kvinder skal du sørge for, at din kjole ikke er så stram, at dine bevægelser er begrænsede. Brug sko, som du også kan bruge til dans. Til mænd er en hørdragt eller en jakke også mere åndbar og let – perfekt til at bevæge sig.

 

Spørgsmål: Er det okay at have sort på til barnedåb?

 

Svar: Sort anbefales typisk ikke, fordi det for mange er en sørgefarve. I vintermånederne, mens det er mere acceptabelt at bære mørkere farver, skal du holde dig til kul, grå eller marineblå.

 

Spørgsmål: Hvilket tilbehør kan jeg have på til en barnedåb?

 

Svar: For mænd, overvej at bære et silkeslips, en lomme-firkant eller et par manchetknapper. De er den perfekte prikken over i’et, fordi de tilføjer et puds farve til dit outfit.

 

For kvinder, brug ikke smykker, der stjæler glansen fra værterne. Din taske er også helt op til dig, men overvej hvordan den ser ud med resten af ​​dit ensemble.

 

Spørgsmål: Hvad skal jeg tage med til en barnedåb?

 

Svar: Leder du efter den perfekte dåbsgave? Oli Prik har et fantastisk udvalg af personlige gaver, der ville være en smuk gave til din elskede! De har desuden et kæmpe udvalg af utrolig fine dåbskjoler til drenge og piger, som alle kan købes online og blive sendt direkte hjem til dig.

 

I andre lande kaldes dåbskjoler for robes de baptême i Frankrig, christening gowns i engelsk talende lande, taufkleider i Tyskland, doopjurkjes i Holland, kastemekko i Finland og dåpskjoler i Norge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *