Rubiks cube er til dig der gerne vil forblive klog

Har du nogensinde prøvet at løse en Rubiks cube? Hvis ikke, så er det på tide! For ikke kun er Rubiks cube super sjov og udfordrende, men det er også godt for din hjerne. At løse en Rubiks cube tager både logisk tænkning og strategi, to ting der er rigtig gode for din hjerne. Og jo flere gange du løser den, jo bedre bliver du til at tænke logisk og strategisk – altså bliver du klogere! Men det er ikke kun logisk tænkning og strategi, der er godt for din hjerne. At løse Rubiks cube også styrker din hukommelse og koordinationsevne. Så hvis du ønsker at forblive klog og have styr på alle bolde, så er Rubiks cube lige noget for dig! Hos mastercubestore har de massere af forskellige former for Rubiks Cube. Det er underordnet hvilken slags Rubiks Cube du er ude efter, så har de den. Hvis du vil have den klassiske 3×3 så har de den. Føler du dig mere eventyrlysten og vil prøve en 5×5 så har de også den.

Har du lyst til at prøve? Så her er en hurtig vejledning i, hvordan man løser Rubiks cube. Husk, det er kun med øvelse og træning, at man bliver bedre – så giv dig tid til at lære denne fantastiske banebrydende opfindelse at kende!

Vejledning i, hvordan man løser Rubiks cube:

1) Find en side på Rubiks cube, der har alle ens farvede brikker. Dette er din startside. Det er vigtigt at du starter ud med kun at løse en enkelt side af gangen, ellers kan det blive en umulig opgave og man kan hurtigt komme til at miste modet. Dette er der ingen grund til, man skal tage det stille og roligt. Slow and steady wins the race.

2) Find en side på Rubiks cube, der har en blanding af to eller flere forskellige farver. Her kan du så gå i gang med at få

3) Begynd med at dreje den øverste række af brikker, så du får de to ens farvede brikker til at matche de to ens farvede brikker på startstedet.

4) Drej derefter indtil du har fået en til side matchende. Det er nemmere sagt end gjort.

Hvis du stadig er i tvivl kan du med fordel søge på internettet efter en videoguide. Der er massere af dem ude på nettet, og de er super dygtige til at hjælpe hvis du har det svært.

Derfor skal du lege som barn

Det er vigtigt at lege på dansk, fordi det styrker barnets sproglige udvikling. Det er blandt andet gennem lege, at barnet lærer at udtrykke sig og begreberne bliver tydeligere for barnet. Samtidig får barnet også mulighed for at øve sig i sproget og dermed blive bedre til det. Leg er altså med til at styrke barnets sproglige udvikling, og det er derfor en god idé at lege. En leg kan være leg med ord, rim og remser, sange eller andet såsom en rubiks cube. Det vigtigste er, at barnet har det sjovt og får noget ud af det. Og husk: Selv de voksne kan have glæde af at lege!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *