Skab dit eget træningscenter derhjemme

Det er ikke altid man har tid eller mulighed for at komme ned og træne. Dette kan være super irriterende, især hvis man træner meget og er nødt til at komme op og træne for at kunne vedligeholde sin form.

Især i denne periode, hvor træningscentrene er fulde af mennesker, som har lavet et nytårsforsæt om at træne kan det være svært at komme til, så man kan få den træning man har brug for. Dette plejer dog ikke at være en permanent ting, og de mange som har lavet nytårs fortsæt plejer at være ude at centrene igen i løbet af kort tid. 

Det kan dog være en fordel, at have det mest basale træningsgrej derhjemme, så man trods alt kan lave nogle øvelser når man er hjemme og ikke har tid til at tage op og træne. 

Invester i ordentligt grej

Når du har besluttet dig for at skaffe noget træningsudstyr til dit hjem, er det vigtigt, at man tænker over hvad for noget træningsgrej man vælger at investere i. Det behøver naturligvis ikke at koste en formue, men på den anden side er det en dårlig ide at investere i noget grej der er så billigt, at det ikke fungerer.

Hvis du gerne vil se hvad man kan få på markedet af træningsudstyr i forskellige prisklasser kan du med fordel kigge på https://sagatrim.dk/brands/bowflex/. Her vil du finde et stort udvalg af udstyr, som vil kunne opfylde dine mest basale behov, og give dig en udmærket rutine derhjemme, uden du skal smide en formue efter det.

Et af de mærker man med fordel kan investere i hvis man gerne vil begynde at træne derhjemme, uden at bruge en formue er Bowflex. Bowflex er et brand, som producerer træningsudstyr i høj kvalitet, så man kan få en træningsrutine op og køre. Blandt andet finder man justerbare bænke og dumbells, så man kan få den mest basale træning. 

Hvad skal man bruge for a kunne styrketræne derhjemme? 

Man behøver ikke de helt store maskiners om man finder nede i træningscentrene for at kunne få en god træning derhjemme. Faktisk kan man komme rigtig langt, hvis bare man har sin kropsvægt, en bænk der kan justeres i højde og et par håndvægte. Man kan ofte finde gode håndvægte, som man kan justere i vægt, så vægtene vejer mere og mindre i forhold til den øvelse man skal lave. Skal man eksempelvis lave brystpres med løse vægte, så kræver det at vægtene er en del tungere, end hvis man skal lave curls, hvor det ikke gør noget, at vægtene ikke er alt for tunge. 

På Bowflex kan du finde flere modeller af justerbare håndvægte, som er i forskellige vægtklasser. du kan vælge et sæt, der går fra 2 til 24 kilo per håndvægt, som koster 3700 for et sæt, men du kan også vælge den større udgave, som går fra 4 og helt op til 41 kilo. Dette afhænger naturligvis af hvad du normalt træner med. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *