Slip for stress og jag

Der er mulighed for at køre sig selv helt net i kulkælderen, hvis der ikke der bare lige engang imellem bliver stoppet op og brugt tid på lidt selvforkælelse hvor der ikke er oprydning, daglige pligter eller hvad end der nu måtte stå på to-do listen, der for nogle til tider kan virke helt uendelig. Det er vigtigt at tage en pause fra hverdagens stress og jag, brugt tid på noget der giver ro og lidt ekstra energi på overskuds kontoen. Det kan være at du har det absolut bedste med at være i dit eget selskab, men det kan også være at du er en af dem der elsker at være helt tæt på dem du holder af og at det oveni købet giver dig mere energi med lidt ekstra kærlighed og nærvær fra andre. 

Drop aftensmaden 

Ja, det er jo ikke fordi at du skal undlade at spise det bliver sagt således, men det er bare for mange en rigtig stor byrde, at der skal mad på bordet til familien hver eneste dag. Det er okay at sige der ikke lige er overskud til indkøb, madlavning og efterfølgende oprydning og rengøring. I stedet kan du tage ud og spise på en af de mange spisesteder der findes rundt omkring i langet. Her bliver der serveret mad fra alle verdens hjørner, så mon ikke også der er noget til din smag. Så skal du blot vælge en ret på menukortet , læne dig tilbage i stolen og nyde at der for en gangs skyld er nogle der tager sig af dig og ikke omvendt. 

Læg telefonen fra dig 

Har du et overblik over, hvor meget du i virkeligheden bruger din telefon eller tablet når du sammenlægger alle de små stunder fra dagens løb? For mange mennesker gælder det at der bliver brugt flere timer på telefonen og særligt der i blandt et kig på de sociale medier, der mest af alt nok må anses for at være det perfekte tidsfordriv. Overvej dog lige hvad der ville ske hvis du lagde telefonen fra dig? Måske du ville kede dig til at starte med, fordi der ikke er den der vane at hive fat i, men hvad nu hvis du i stedet kunne bruge den tidligere skærmtid til dig selv? Mon så ikke der ville være lidt mere energi til ugen gøremål?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *