Spanske vægge til dit projekt

Står du i den situation, at du er i gang med et projekt, hvor du skal have lavet en løsning til offentlige toiletter eller omklædningsrum? Så kan forskellige typer spanske vægge være et godt bud på en god måde at opdele rummet i smarte, mindre rum, og sikre brugernes privatliv.

 

Spanske vægge til opdeling i mindre rum

Spanske vægge er en form for skillevægge, du kan anvende til at afgrænse og opdele toiletter eller omklædningsrum i mindre toiletbåse eller omklædningsbåse. Ved at opdele rummene kan du skabe privatliv for dem som benytter toilet-eller omklædningsfaciliteterne.

 

En særlig type skillevæg

Det specielle ved denne type skillevægge er, at konstruktionerne er lavet med skillevægge, som ikke går helt op til loftet og heller ikke går helt ned til gulvet. Det er altså ikke en væg helt fra gulv til loft, men en type væg, som sikrer luft ovenfor og nedenfor, men som stadig skærmer ordentligt. Ved ikke at gå helt op til loftet eller helt ned til gulvet, kan væggene gøre, at den lille bås ikke føles så indelukkende og tæt, men give en fornemmelse af mere plads. Samtidig giver det også bedre mulighed for ventilation i hele lokalet.

 

En vægtype i forskellige designs

Spanske vægge kommer i forskellige stile og designs. Fælles er stadig, at væggene er hævet fra gulvet, og ikke når loftshøjden. Denne vægtype er en populær løsning til båse i mere offentligt tilgængelige bygninger og institutioner, hvor flere deles om toiletter og omklædningslokaler. Det er for eksempel bygninger som sportshaller, biografer og museer, institutioner som børnehaver, skoler og hospitaler, og også på diverse kontorer og fabrikker.

Til børnehaver kan vægløsningen tilpasses, så højden på skillevæggene er kortere, for at pædagogerne nemmere kan kommunikere med og hjælpe børnene.

Designet på spanske vægge kan tilpasses de forskellige rum alt efter farvevalg og former. Båsene kan være simple og neutrale, men hvis de skal følge et bestemt tema eller eventuelt have et mere kreativt præg, kan du få en skillevægsløsning med motiver og print på, som kan give sammenhæng og spil i rummet.

 

Få rådgivning til den perfekte løsning med spanske vægge

Er du i tvivl om, hvilke muligheder du har i forbindelse med valg af vægkonstruktion og design, kan du med fordel kontakte en forhandler af spanske vægge, og få råd og vejledning til den perfekte løsning til dit projekt, så det hele går op i en højere enhed. Væggene er uden tvivl en god måde at give brugere privatliv og få mest ud af kvadratmeterne i omklædnings- eller toiletrummet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *