Ting, der er værd at vide om en Dogue De Bordeaux, inden du anskaffer dig en

Har du i en længere periode gået og overvejet at få fat i en hund? Hvis, så er det helt forståeligt, men det er vigtigt at tænke over, om du har nogle krav til blandt andet hundens temperament, dens aktivitetsbehov og mere, inden du anskaffer dig den.

Hvis du har små børn, så skal du også tænke over, hvordan hunden har det med dem. Det er nemlig ikke alle hunde, der er lige glade for børn, og selvom det er forskelligt fra hund til hund, så er der alligevel nogle hunderacer, der er mindre glade for dem end andre.

En supergod familiehund

Hvis du har små børn, og du gerne vil have en hund, der sagtens kan være sammen med dem, så bør du overveje at få fat i en Dogue De Bordeaux. Herunder vil du kunne læse lidt om dens temperament, aktivitetsbehov og mere, men du kan læse endnu mere her.

  • Som sagt er denne hund en rigtig god familiehund, da den elsker børn. Dog skal du, uanset hvilken hunderace du vælger, vænne hunden og børnene til at være sammen fra starten af. Når det så er sagt, så kan hunden og børnene knytte et meget tæt bånd til hinanden, og du vil sikkert opdage, at den ofte vil være i nærheden af dem.
  • Denne hunderace skal have en del motion, men det er vigtigt at give den pauser engang imellem, da den godt kan blive overanstrengt og få vejrtrækningsproblemer. Det anbefales, at du begrænser den fysiske træning, indtil den er cirka 1 år, da den ellers kan få problemer med leddene
  • Denne hund er meget intelligent, og derfor vil du sikkert opleve stor succes, når du træner med den. Den kan blandt andet blive dygtig til lydighed og sporarbejde.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *