Udtryk dig selv med signetringe

Smykker henvender sig ikke længere kun til kvinder. I dag er det også helt normalt, at mænd bærer smykker – og ærligt, hvorfor skulle de ikke også have lige så god mulighed for at udtrykke sig selv? Hvis du er en mand, og du har mod på at udtrykke dig selv med smykker, så er det helt klart en signetring, du skal vælge at gøre det med.

Moderigtigt design til den moderne mand

Signetringe passer nok bedst til den moderne mand, der ikke er nervøs for at skille sig ud og udtrykke sig selv. Signetringe har et nordisk design og et moderne udtryk. Men signetringen bærer også på noget historie, og i ringene kan man få anelser om den ældgamle nordiske historie, der i dag går rigtig godt sammen med de moderne tendenser. Det er jo også sådan med moden, at man ofte ser den gå i ring. Hvis du leder efter en smuk signetring, så kan du undersøge udvalgt på rrj.dk.

Et simpelt look med kreativ udfoldelse

Det er ikke fordi, man behøves at være meget farverig eller generelt have en vovet tøjstil, før man kan bære en signetring. Du kan sagtens nøjes med et simpelt look og så vise dit moderne udtryk med din signetring. En signetring kan både passe sammen med hyggelig sweater, samtidig med at man også sagtens kan bære den sammen med et jakkesæt. Du kan sammensætte din stil, lige som det passer dig – og prikken over i’et kan med fordel være en signetring.

Stilfuld ring med maskulin kraft

Signetringen har igennem historien været brugt som et symbol på magt, autoritet og status. I gamle dage var man vigtig, hvis man have en signetring, og de var i høj kurs. Dengang var ringen ikke bare noget, man altid bar. Det var noget, man kunne tage på ved særlige lejligheder. I dag er der nok ikke mange, der stadig forbinder ringen med disse egenskaber, men signetringen kan alligevel udtrykke en form for moderigtighed og status.

Et symbol på dine værdier

Du kan også bruge en signetring til at udtrykke dine værdier. Hvis man har en stærk forbindelse til de nordiske rødder, så er signetringen helt perfekt. Dog er det også muligt at få signetringe, der udtrykker mange andre værdier. Der findes nemlig mange forskellige designs, og du kan helt sikkert finde noget, der passer til din personlige stil.

Hvor bærer man signetringen?

Man hvilken finger er det så egentlig almindeligt, at man bærer signetringen på? Faktisk så har tendens være varierende gennem tiden. I USA og Europa har det været mest almindeligt, at man bærer ringen på lillefingeren, pegefingeren eller ringefingeren. I dag er der nok flest, der bærer deres signetring på lillefingeren, og dette er ofte et helt bevidst modevalg. En signetring er lidt chunky, og derfor er det faktisk også smart at bære den på lillefingeren, hvor den ikke hæmmer dagens opgaver. Der er faktisk også historie, der går på, at der tidligere har været hemmelige selskaber, som har haft særlige koder for, hvad det betød, hvis ringen var placeret et bestemt sted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *