Årets bedste firma sommerfest!

Vi har på mit arbejde for nyligt afholdt årets sommerfest, og i år var den helt i top. Det hele spillede bare – ikke nok med at solen bragede fra en skyfri himmel hele dagen, størstedelen af firmaet kunne deltage, så spillede de skønne omgivelser, vi befandt os i, helt sikkert også en stor rolle! 

Sommerfesten blev afholdt på Sonnerupgaard Gods, som ligger i Hvalsø lidt uden for Roskilde. Jeg var en smule skeptisk, da vi har kontor i København og jeg, lige da jeg læste invitationen, måske synes det var lidt langt væk. Men det skulle hurtigt vise sig, at jeg tog mega fejl, det er var så nemt og godt planlagt, så min rynke i panden i forhold til lokationen forsvandt hurtigt – og det var så sandelig heldigt, for jeg ville virkelig ikke have været denne oplevelse foruden. 

 

Jeg har ladet mig fortælle at Sonnerupgaard Gods, har møde rådgivere, som hjælper med planlægningen, og det kunne man virkelig godt mærke! At der havde været professionel hjælp inde over, sammenlignet med tidligere år – ikke at vi ikke før har hygget os, men denne oplevelse er bare en af dem, man husker resten af livet. 

 

Altså bare omgivelserne i sig selv – jeg sætter lige scenen for jer: En bragende solskinsdag i enorme naturomgivelser med landlige, rustikke og herskabelige bygninger – wauw!

Og når man så lige topper op med lækker mad, drikke og fantastisk selskab, så kan det næsten ikke blive bedre! 

 

Helt praktisk foregik dagen som følgende:

Vi ankom om formiddagen og blev indkvarteret. Derefter nød vi den lækrest frokostbuffet i solen – mums!

Efterfølgende var der planlagt udendørs aktiviteter – det skræmmer mig normalt også, men det var fandme sjovt – først kørte vi offroad ATV-kørsel og efterfølgende var der øksekast og bueskydning. Det var en helt anden og fed måde at være sammen som kolleger på.  

Efter at have fået adrenalinen op, bød dagen på kolde øl og kongespil i haven – helt casual og med højlydt latter. Til middag fik vi helstegt pattegris med en virkelig lækker tilbehørs buffet og fri bar! Kl. 1.00 var vi alle opbrugt og fyldt op med skønne oplevelser, og vi gik til køjs i vores lækre værelser. Morgenen efter bød på store smil og skønne samtaler om dagen før, over en lækker brunch – og så hjemad igen – træt, men fyldt op fantastiske oplevelser.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *