By Birdie smykker – til dig der elsker ekstravagance

Hvis du er glad for at gå med smykker, ved du sikker også allerede, hvor vigtigt det er, at smykkerne passer til dig. De skal afspejle din personlighed og passe til din personlige stil.

Hvis du derfor ikke er bange for at skille dig ud, vil du elske de overdådige og ekstravagante smykker fra By Birdie. Det er en designer, der har gjort ”more is more” til sit mantra, hvilket i den grad afspejler sig i de fantastiske smykker. Du har mulighed for at se det unikke udvalg her: Guldbrandsen.dk.

Mere om designet

Som nævnt er By Birdies mantra ”more is more”. Derfor kan du også altid forvente smykker, der er noget ganske særligt og ekstraordinært fra denne designer. Her er der tale om et sandt overflødighedshorn af forskellige materialer. Det betyder også, at designet står i klar kontrast til det mere tidstypiske og minimalistiske design, der er fremherskerende i Norden.

Når du køber By Birdie smykker, vil du i stedet opleve de flotteste materialer, der bliver anvendt på den mest unikke og blikfangskabende måde. Ofte vil der være en bund af enten sølv eller guld. Oven på dette bliver smykkerne gerne pyntet med enten perler eller ædelsten. Det giver tilsammen en helt unik og særlig blanding af både elegance og det uslebne.

Det betyder derfor også, at smykkerne især henvender sig til dig, der ikke er bange for at skille sig ud i mængden. Når du er modig nok til at bære smykkerne, har du også mulighed for at sammensætte dem med alverdens outfit. Her vil de komplementere din særlige stil på bedste vis.

By Birdie ringe – designerens mest populære smykke

De fleste smykkedesignere har et design, der skiller sig særligt ud. For By Birdie er det uden tvivl de fantastiske fingerringe. De er både elegante, smukke og utroligt nemme at genkende på deres unikke design.

Alle ringene har flere flotte detaljer. Det giver dem også et ekstravagant udtryk med både sjæl og kant. Det er dette udtryk, der gør ringene i stand til at skille sig så markant ud fra de øvrige nordiske designere.

Hvis du gerne vil have flotte øreringe, der skaber blikfang

By Birdie har naturligvis også skabt nogle flotte og unikke øreringe. Her er det igen det unikke design, der kommer til sin ret. Faktisk kan du selv vælge vedhænget til dine øreringe. By Birdie er nemlig et brand, der hylder den enkeltes mulighed for at udtrykke sin stil. Derfor giver det også kun mening, at du selv kan vælge vedhænget på dine øreringe.

Skab en rød tråd i dit look – bær By Birdie fra top til tå

Hvis du gerne vil have et fuldendt look, kan du vælge at bære By Birdie fra top til tå. Foruden ringene og øresmykkerne, kan du nemlig også få halskæder. Det giver dig mulighed for at få et unikt udtryk, der stadig hænger sammen på flotteste vis.

Derudover kan smykkerne også anvendes til alle lejligheder. Du kan både bære dem til forretningsmødet, brylluppet eller til middagen hos dine venner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *