Countryside House: Hvad du har brug for til et behageligt liv uden for byen

Der er mange fordele ved at bo i forstæderne – herunder lavere leveomkostninger, bedre skoler og kortere pendling. Alligevel oplever mange, at de savner nogle af de fordele, der er forbundet med at bo i byen. Med landstedet kan du få det bedste fra begge verdener. Dette kompakte to-etagers hus har alle faciliteterne i et hus i byen, plus det ligger i et roligt, familievenligt samfund. Her er en liste over nogle ting, du muligvis har brug for der.

Sandkasse og fiskeparaply

Mens den unge leger i sandkassen i deres sommerhus, vil den hængeparasol skygge for ham fra den kvælende varme. Derudover er det nyttigt for dig, mens du picnic og fisker. Når den er foldet, tager paraplyen kun lidt plads. Med det behøver du ikke bekymre dig om det uforudsigelige sommervejr, fordi paraplyens vandtætte konstruktion vil beskytte dig mod både regn og sol. Du kan også tilføje en sandkasse med låg for at få et smukkere udseende og design.

Automatisk vanddispenser

Vær opmærksom på den lille elektriske dispenser, hvis du bruger flaskevand uden for byen. Det kan fungere uden genopladning i en måned. Ved at trykke på en knap eller automatisk efter 60 sekunder slukkes vandforsyningen.

Mobiltelefon signal booster

Det er umagen værd at gå uden for byen til en by, men så snart du gør det, begynder forbindelsen at bryde af. Velkendt? Du kan installere denne enkle gadget for at sikre, at dine yndlingsprogrammer, apps og film kører støt. Det foretrækkes at sætte det højt op, så du kan fortsætte med at modtage et stærkt cellesignal.

Kapsel kaffemaskine HiBREW 4 i 1

Ønsker du nogensinde at drikke din foretrukne aromatiske drink på landet? En kapsel kaffemaskine HiBREW 4 i 1 kaffemaskine er nødvendig. Det er velegnet til fremstilling af malet kaffe samt K-Cup, Nespresso, Dolce Gusto og ESE kapsler. Du får en portion på 70 eller 110 ml i slutningen. På cirka 40 sekunder er en kop smagfuld espresso klar!

Multicooker

Hvis huset kun har en lille flise, vil denne mirakuløse opfindelse især redde dig. En multi-komfur er i virkeligheden en ekstra komfur med mulighed for en ovn og en universalpande. Mest markant har hun selvkontrol. Suppe, korn eller endda tærter skal ikke længere kontrolleres.

Bærbart brusebad

Landet tilbyder ikke chancen for at vaske naturligt, ikke? Hvis du har brug for at vaske dit hår og opdatere op, vil et pumpedrevet bærbart brusebad være praktisk. Ved hjælp af en adapter kan pumpen oplades fra lysnettet eller fra cigarettænderen (medfølger ikke). Det kan også bruges til at vande sengene, vaske en hund eller vaske en bil.

Plastkasse med låg

Du kan placere små (og ikke så små) genstande i disse kasser og arrangere dem på stativet. 10, 25 og 50 liter er forskellige størrelser. Kasserne er modstandsdygtige over for både kulde og varme og modstår temperaturer mellem -30 og +100 grader. Kassernes gennemsigtighed giver dig mulighed for at se, hvad der er indeni og finde det, du har brug for.

Bærbar støvsuger til fjernelse af støvmider

Dette værktøj til rengøring af lagner, puder, tæpper og madrasser kan håndtere mere end bare støv, krummer og dyrehår – det kan også slippe af med støvmider! Alt sammen på grund af en stærk motor, en UV-lampe, en skånsom børste, der kommer ind mellem stoftrådene, og tre filtreringssystemer. En anden “teknik” indebærer, at støvsugeren producerer en strøm af varm luft, som udtørrer enhver fugt, der stadig kan være på linned (såsom sved). For folk, der ønsker, at deres landsted skal være virkelig rent, er dette ofte det bedste udstyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *