Sådan kommer du i gang med krea-projekter i sommerferien

Når man har ferie, skal man ikke bare slappe af. Man kan sagtens bruge sin ferie på at lære noget nyt eller fordybe sig i et kreativt projekt. Det kan være alt fra at lære et nyt sprog til at lave hjemmelavede chokolader eller finde papir og saks frem. I denne artikel får du inspiration til, hvordan du kan bruge din sommerferie på krea ting og krea-projekter.
 

Hvilke materialer skal man bruge til at lave krea-projekter til sommerferien?

Der er mange forskellige materialer, man kan bruge til at lave krea ting. Det afhænger dog af, hvilket slags krea man gerne vil lave. Hvis man for eksempel gerne vil lave en sommerfugl af papir, så skal man bruge papir og farver. Hvis man derimod gerne vil lave en hyldest til solen med perler, så skal man bruge perler og evt. noget snor eller tråd til at hænge den op med. Derudover kan det være en god idé, at have nogle almindelige redskaber som saks og lim til rådighed, da dette ofte er nødvendigt for at færdiggøre et krea-projekt.

Hvordan kan man få inspiration til sine krea-projekter?

Der er mange forskellige måder, hvorpå man kan få inspiration til sine krea-projekter. En af de mest oplagte måder er nok på nettet, hvor der findes et hav af inspiration. På nettet kan man finde inspiration til stort set alle former for krea ting, og det er blot et spørgsmål om at finde den rigtige side eller blog. Derudover kan man også finde inspiration i diverse blade, som ofte har en masse gode idéer og tips til diverse projekter. Endelig kan man selvfølgelig også hente inspiration fra venner eller familie, som måske har lavet noget lignende tidligere.

Hvor lang tid tager det at lave et krea-projekt?

Det afhænger af, hvilket krea-projekt du har i tankerne. Hvis det er et mindre projekt, såsom at tegne kan det tage dig den tid, du selv ønsker at bruge. Hvis du derimod skal lave en ny hylde eller et lille bord, kan det tage dig omkring 2-4 timer. Men hvis det er et større projekt, såsom at bygge en ny reol eller et spisebord, kan det tage dig op til 10 timer eller mere. Desuden kan man også vælge, at lade være med at færdiggøre sit projekt, og så lade det være et WIP (Work In Progress).

Forhåbentligt at du blevet inspireret til, hvordan du måske kan komme i gang med krea-projekter i sommerferien. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *