De skønne foldekasser fra Aykasa kan stables

Aykasa er perfekte til opbevaring. Aykasa kommer i tre forskellige størrelser, og hver størrelse er god til opbevaring af forskellige ting. Small er god til opbevaring af mindre ting fx nips ting. Den er god at have stående på fx et skrivebord eller spisebord. Medium er god til opbevaring af tøj, de er super smarte at have tøj i, da de passer ind i de fleste skabe og kommoder. Large er god til opbevaring af noget, der er meget af fx tøj der ikke passer til sæsonen. Se alle størrelserne på www.littlehappy.dk/aykasa.

Hvis dit barns værelse ikke har særlig meget gulvplads, kan det være en god ide at få Aykasa, da de kan stables. Så kan kasserne stables oven på hinanden uden at tage særlig meget af gulvpladsen. Her kan du vælge at købe kasserne i forskellige farver, så de giver børneværelset masser af farver og et personlig præg. Du kan også lade dit barn udvælge de kasser, han/hun synes er pænest.

Hvad kan Aykasa bruges til?

De populære Aykasa kan findes hos LittleHappy, her har vi et stort udvalg af dem. De kommer i tre størrelser small, medium og larger. De forskellige størrelser er gode hver især til opbevaring af forskellige ting. De er super søde at have stående på børneværelset, da de giver værelset massere af farver og personlighed, imens de giver god opbevaring.

Aykasa small: Aykasa i størrelsen small er god til at opbevarer nips ting. Den er super god til at have stående på et skrivebord eller spisebordet. Her kan den indeholde alle de ting, som er nødvendige at have på bordet, men egentlig bare roder, hvis de får lov til at ligge rundt omkring. Kassen kan også stilles ved puslebordet og opbevare bleer og/eller ekstra tøj til babyen.

Aykasa medium: Aykasa i størrelsen medium er god, hvis du ønsker opbevaring i skabe eller kommoder. Aykasa i medium passer for det meste ind i de fleste skabe og kommoder. Derfor er de virkelig gode til at holde skabe fri for rod, da man kan have sit tøj i dem.

Aykasa large: Aykasa i størrelsen large er perfekte til opbevaring af større ting eller bare noget, som der er meget af. Kassen er super god til at opbevare tøj, som ikke passer til sæsonen eller noget af barnets legetøj. Kasserne kan nemt skubbes ind under sengen eller løftes oven på skabet. Her er de nemme at finde igen, hvis det skulle være. 

Få mere gulvplads med Aykasa

Hvis børneværelset er meget lille, men der er brug for meget opbevaring, kan du stable Aykasa kasserne. Dette vil give værelset mere gulvplads, da du slipper for, at kasserne skal stå ved siden af hinanden. Når du stabler kasserne, kan du købe dem i forskellige farver, så de giver værelset noget farve og et personligt præg. Dit barn kan måske selv være med til at vælge hvilke farver, han/hun ønsker at have, de vil helt sikkert elske at være med til at pynte sit værelse. Det er især kasserne i størrelsen medium og large, som er gode at stable, hvis det er noget større, som der skal opbevares. Hvis man har lidt større børn, kan de selv løfte rundt på kasserne for at finde det, de mangler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *