Sol og sommer i Danmark

Selvom man nogle gange kan blive i tvivl, så er det ved at blive sommer i Danmark. Efter et meget mærkeligt år, glæder vi os nok allesammen til, at vejret tillader os at mødes udendørs og nyde solen på stranden eller de varme sommeraftener på terrassen sammen med dem, vi holder af. 

 

Det kræver ikke meget andet end godt selskab at have en hyggelig aften, men der er alligevel flere ting, som kan gøre festen endnu sjovere. Kolde drinks er et godt sted at starte. En anden mulighed er en af de flotte Oduman vandpiber, der – ud over at være utroligt smukke som samlingspunkt for selskabet – kan sætte prikken over i’et på en festlig aften.

Afsted til stranden

Hvis solen skinner en varm sommerdag, kunne du måske tænke dig at have en hyggelig komsammen i strandkanten. Pak en strandtaske – husk solcreme! – og ring efter dine venner, så er du klar til at have det sjovt på stranden hele dagen – eller hvor længe vejret tillader det.

 

Pak endelig masser af vand, sodavand og andre kolde drikke i en køletaske, så du kan holde dig hydreret i sommervarmen. Skal I være på stranden i mange timer – og det vil man jo helst, når vejret endelig er godt – er det lækkert at have en madpakke med.

I regn og blæst er gummistøvler bedst

Man ved aldrig, hvad man kan vente sig af det danske sommervejr, men det er altid en god idé at være beredt på både sol og regn. Selvom det føles mærkeligt, at pakke både badetøj og gummistøvler til sin sommerferie, kan der ofte være brug for begge dele i løbet af bare et par dage.

Gummistøvler beskytter som bekendt mod våde tæer, og når du har tørre, varme fødder, kan det sagtens være hyggeligt at være ude i sommerregnen. Og husk endelig lækre, bløde bambus strømper i gummistøvlerne, da de ellers kan give nogle grimme vabler, der kan ødelægge flere dages sjov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *