Derfor er epoxy et sikkert gulvvalg!

Det kan være en svær beslutning, når der skal lægges et nyt gulv derhjemme. Der er nemlig mange ting at tage hensyn til. Dels skal gulvet kunne holde, men det skal også gerne se flot ud og passe til det budget, som man har afsat. Men vidste du, at der findes et gulv, der lever op til kravene om både holdbarhed og design, samtidig med at prisen er lav sammenlignet med mange andre gulve? Det kaldes et epoxygulv.

Epoxygulvets store fordele

Når man taler om epoxygulve, er der mange fordele at gøre opmærksom på.

Stor holdbarhed

Et epoxygulv er ofte lagt oven på et cement- eller betongulv. Alene det er en indikator om, at gulvet er stærkt! Men lige meget hvor stærkt selve underlaget, som gulvet lægges på er, er det nytteløst, hvis der lægges et sart gulv oven på det. Men det er heldigvis langt fra tilfældet med epoxygulve. Her bliver der nemlig blandet et tokomponentmateriale, som blandes ud over undergulvet. Når epoxyen hærder, er gulvet utrolig stærkt. Derfor bruges selvsamme gulvtype også i fitnesscentre, industri og showrooms, hvor gulvet bærer mange tons.

Gulvet er desuden nemt at holde rent, fordi det kan klare almindelige rengøringsmidler og maskiner.

Flot design                                  

Selvom et epoxygulv ikke er et decideret designgulv, så kan det lægges, så det ser fantastisk ud! Det kan f.eks. blive lagt med overgange i farverne eller med særlige nuancer, glimmer og meget mere. Det gør det nemmere at tilpasse det til din personlige stil.

Dertil ar det faktisk muligt at få indarbejdet bestemte egenskaber i gulvet, så det har særlige fordele, du ikke finder mange andre steder. F.eks. kan et gulv til dit bryggers gøres mere skridsikkert, ligesom gulvet kan lægges med øget komfort i en mere gummiagtig blanding.

Meget gulv til få penge

Som en sidste ting, der er værd at fremhæve, kan et epoxygulv fås til en rigtig fornuftig pris. Det gør det ofte til en nem beslutning at vælge epoxy frem for andre gulvtyper. Økonomien spiller som regel ofte en stor rolle.

Læs mere om dine fordele ved et epoxygulv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *