En silkekjole eller hørkjole til varmen

Selv når sommeren går på hæld, kan du stadig have brug for en ny kjole. I Danmark plejer vi som regel at få en god sensommer. Der kan være nogle gode dage, eller uger nogle gange, i slutningen af august og starten af april. Det er derfor en god ide at have garderoben klar, og her kunne en silkekjole være en god investering. 

Lette sommerkjoler er det bedste når det bliver varmt 

Når temperaturen stiger, er det rart med noget let tøj, så det er til at holde ud. Luftige sommerkjoler, som dem man kan finde steder der sælger økologisk tøj til kvinder, er en fornuftig løsning, hvis du er en af dem der kan komme til at koge lidt i varmen. Silkekjoler og hørkjoler kan måske for nogen lyde, som et besynderligt valg til at kæmpe med varmen, men det er de faktisk ikke. 

Hørkjoler er ikke tunge

Du har måske hørt eller tænkt at hørkjoler er noget tungt, og stift materiale, at have på, men det er det slet ikke. Okay, det kan være du godt vidste det, men mange tror faktisk at bomuldskjoler er bedre i varmen. Faktisk er hør et dejligt materiale, da det kan hjælpe med at ventilere lidt. Og så er det også mere bæredygtigt end f.eks. bomuld, da det kræver meget mindre vand.

Silkekjoler er ren luksus for kroppen

Silkeblødt er et ord vi tit bruger til at beskrive meget, meget bløde materialer. Og det er naturligvis fordi, at silke har så fin og blød en overflade, at det er blevet til et helt adjektiv for sig. Men silke kan også være godt for din kropstemperatur, og så klæber det mindre end bomuld, når det bliver fugtigt. Samtidig er der meget produktion af silke, som faktisk foregår under ret fine forhold, som ikke belaster naturen for meget. Og det er jo bare et ekstra plus i bogen.

Man kan aldrig have for mange kjoler

Silkekjole eller hørkjole? Det er ikke et valg, du bliver nødt til at tage, du kan bare have begge dele. Det er så godt at have noget at vælge imellem, især når det kommer til kjoler. Du bør føle dig tilpas i det tøj du har på, også når du har kjole på. Det kan derfor anbefales meget at finde lette og luftige sommerkjoler, evt en silke kjole, til de varme sommerdage. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *