Er kaffebreve godt til at lave iskaffe med?

Er du også blevet forelsket i den iskolde version af den koffeinrige drik? Og søger du efter en nem og lækker måde at brygge din næste kop på, uden alt bøvlet med en maskine eller dårligere kvalitet fra instant kaffe? Ja, så er kaffebreve måske noget for dig!

Hvorfor er det smart?

Du kender nok helt sikkert til at besværet med at lave en kvalitets kop kaffe. Enten, så tager det for lang tid at kværne bønnerne, eller også så holder kaffebønnerne ikke i så lang tid, så du er presset til at drikke alt kaffen hurtigt.

Oprydningen og rensningen af alt værktøjet kan også være en irriterende barriere, som stopper dig fra at lave den drik du bedst kan lide.

Men det ændrer sig nu, med kvalitets breve, som er nitrogenpakket for at holde på smagsnoterne og aromaerne, samt forlænge levetiden af kaffen. Bryg den lækreste kop hver gang og uden besvær, som hvis du skulle lave en kop te.

Kan jeg lave iskaffe med det?

Ja, selvfølgelig kan du det! Det bliver faktisk ikke nemmere end med et kaffebrev. Du brygger din kop, som hvis du skulle lave en ’almindelig’ varm drik, men derefter tilføjer du iskolde isterninger og lidt mælk, og så har du en kold version af din kaffe.

Hvilken slags kaffe er der i kaffebrevene?

Kaffebønner er nøje udvalgt fra hele verden af, for at lave unikke kaffeblends, der danner nogle udsøgte smagstoner. Der bliver kun produceret økologisk kaffe, som er 100% Fairtrade-certificeret. Det er med til at skabe lige forhold for alle led i forsyningskæden og sikre fair forhold til de udsatte lokalsamfund, hvor mange af kaffebønnerne vokser. Kaffebønnerne er desuden 100% arabica-bønner, for at maksimere kvaliteten og smagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *