Få gjort noget ved haven og søvnen

Ja det lyder måske som en sær kombination, og det er det måske også, men det handler om ting, som vi udskyder, fordi det ikke er noget, vi bliver irriteret af, før vi faktisk oplever det eller ser det.

Her tales der om de små hverdagslige ting, såsom planterne i haven som stadig står i de grimme kapilærkasser eller hovedpinen, som du vågner op med om morgenen, fordi du endnu har glemt at tage til tandlæge og får gjort noget ved det.

Det nye år er et år, hvor du skal gøre plads til alle disse ting, som du har udskudt. Få gjort noget ved tænderne, det skæve billede over sofaen, den ødelagte stol ved spisebordet og blomsterkasserne i haven.

Gem de grimme kasser ud af syne med de flotteste skjulere

Du bliver mindet om de grimme plantekasser i haven hver gang, at du går derud, men grunden til, at du ikke har gjort noget ved det endnu, er måske, fordi du først kommer i tanke om det igen, når du er ude i haven.

Mange kender det, og det er også den største grund til, at vi faktisk ikke får gjort noget ved det. Det er noget vi glemmer. Men nu er det tid til, at du får gjort noget ved det.

Find kapilærskjulere til dine kasser, så du netop kan skabe ro og afslapning i haven, i stedet for at du bliver irriteret og mindet om alt det, du ikke har nået, når du kigger ud i haven. Når du har fået de skjulere, så kan du endelig nyde synet af haven.

Gør noget ved den hovedpine om morgen

At vågne med hovedpine er faktisk noget af det værste, og der er egentlig mange, der gør det. Ikke at de ikke har lyst til at gøre noget ved det, men de tænker ikke så meget over det, fordi man bare kan poppe en pille.

Men det er ikke en sund måde at gøre noget ved det på, så det er derfor meget bedre at undersøge årsagen til, hvorfor du vågner op med hovedpine. Selvom, at der er mange der vågner sådan, så er det ikke normalt, og der skal gøres noget ved det.

Du bider tænder i løbet af natten, som netop er med til at skabe spændinger i kæbe og hoved, og det er det, som forårsager den gentagende hovedpine.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *