Få madglæden tilbage med en bideskinne

Mange mennesker skærer tænder. Dagen igennem lever de med tandpine, muskelspændinger i kæben og vågner dagligt med hovedpine. Lad det ikke styre dit liv. En bideskinne kan give dig livskvaliteten igen.

Undgå tandpine med en bideskinne

Når du skærer tænder om natten, slider det på emaljen. Det kan resultere i at dine tænder bliver meget følsomme over for kulde og varme. Det er ikke rart for nogen og kan sætte unødvendige begrænsninger for din livskvalitet. For eksempel i forhold til hvilke madvarer du spiser.

At skære tænder kaldes også for bruxisme. Lad det ikke bestemme over dit liv. Invester i en god bideskinne. Ofte er det din partner eller din tandlæge, der opdager bruxismen.

En bideskinne er en tilpasset plastikskinne, som du sover med om natten. Den sørger for, at du ikke kan bide helt sammen og derved undgår du at slide på dine tænder, hvilket kan være skadeligt for dig i længden – og irriterende for din partner, som skal høre på, at du skærer tænder om natten.

Du bruger din skinne om natten og tager den ud hver morgen. Du kan også bruge din skinne om dagen, hvis behovet er der, men det kan være en smule upraktisk. Det er vigtigt, at du bruger den hver nat, for at det virker optimalt. Bideskinnen bliver dog slidt ned og derfor bør du skifte den ca. hver anden måned.

Spis hvad du vil med en bideskinne

Med en bideskinne kan du igen spise, hvad du vil, uden at det isner i tænderne. Der er ingen grund til at undgå visse madvarer længere. Hvorfor ikke belønne dig selv og din familie med et abonnement på en måltidskasse? Du vælger selv, om jeres måltidskasse skal være ekstra sund, familievenlig, økologisk eller måske endda vegansk? Du kan også gå efter måltidskasser med ekstra godt kød. Valget er dit.

Uanset hvilken type måltidskasse du vælger, så kan du selv bestemme, hvor mange måltider du vil have om ugen og til hvor mange personer. Flere udbydere af måltidskasser tilbyder, at du selv kan blande de retter, som passer til netop din familie.

Selv om du tegner et abonnement på en måltidskasse, så tilbyder langt de fleste, at du hver uge kan justere antallet af personer og måltider, ligesom det også er ganske nemt at holde pause. Nu, hvor du har fået en bideskinne, kan du endda prøve helt nye retter uden at skulle tage særlige hensyn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *