Få testet hørelsen hjemme i din egen stue – Helt gratis!

Flere og flere danskere oplever at  dørge med hørelsen. Der er et større mørketal af danskere med dårlig hørelse end først antaget. Der er 800.000 danskere, som går rundt med dårlig hørelse. Dette betyder at en stor del af Danmarks befolkning er påvirket af forringet hørelse. Der er 300.000 danskere, som allerede har fået hjælp til hørelsen. Dette betyder at der går 500.000 danskere rundt, som ikke har fået kigget på hørelsen. Her er en stor population af mennesker, som kan få forbedret deres lydoplevelse i hverdagen. Dette skal der laves om på, for at kunne holde levestandarten oppe.

Mængden af borgere der søger mod ørelæger er faldende

Mindre og mindre får tjekket hørelsen, hos den ordinære ørelæge. Dette skyldes at der er kommet private virksomheder ind, og hjælper borgerne ved at tage hjem til hver enkelt borger og teste i deres egne stuerne. Dette betyder at man nu kan bestille en høretest i Viborg ved blot at blive siddende hjemme, og vente på audiologen kigger forbi. Det er helt gratis at bestille en høreprøve derhjemme. Det er gratis at få hjælp til hørelsen gennem den danske stat.

Hvordan foregår en høreprøve hjemme ved en selv? 

En høreprøve hjemme ved dig selv foregår ved at man bestiller en prøve på en af de forskellige hjemmesider. Herefter vælger man en dato og tidspunkt, som passer dig selv. Dette gør at det er fleksibelt for dig, så du ikke skal tilpasse dig den ørelæge der ligger nær dig. Når audiologen har godkendt din bookning, vil du få besøg og testen vil tage omkring 30 minutter. Efter din høreprøve er blevet taget, vil du få hjælp til høreapparater, hvis det viser sig at din hørelse ikke er som den skal være. Høreapparaterne er gratis gennem den danske stat, dog kan man få tilskud til at få andre høreapparater, end dem staten tilbyder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *