Fugtighedscremer er en vigtig del af en hudplejerutine

Uanset hvilken hudtype du har. De hjælper med at holde din hud hydreret og kan også beskytte den mod solen. Det er vigtigt at bruge en fugtighedscreme, der passer til din hudtype, og at du anvender den regelmæssigt. Solcreme er også en vigtig del af en hudplejerutine, især hvis du skal tilbringe tid i solen. Solcreme er med til at beskytte din hud mod solens skadelige stråler, som kan forårsage solskoldning og andre hudproblemer. Se https://www.danishskincare.dk/ store udvalg i dag for at få hjælp og råd.

 

Huden er det største organ i menneskekroppen.

Det er vigtigt at passe på din hud, fordi den er ansvarlig for at beskytte din krop mod omgivelserne. Huden kan også påvirkes af dine livsstilsvalg, og derfor er det vigtigt at træffe sunde valg, som vil gavne din hud. Huden fungerer som en beskyttende barriere, der forhindrer bakterier, vira og bakterier i at trænge ind i vores krop; giftstoffer udskilles gennem svedkirtlerne. Huden er også isolerende for at holde os varme, når det er koldt, ved at fange varmen tæt på kroppen, ligesom en isolator på en væg. Vi kan miste væske, når vi sveder, når det er varmt, eller når vi dyrker motion

Når man har en sund hud, kan man se yngre ud, end man i virkeligheden er – alderspletter er et tegn på aldring ud over rynker. Rynker får folk til at se ældre ud end deres alder, fordi de ligner sprækker i sten (som kratere). Disse revner opstår, når huden konstant strækkes og derefter slapper af. Jo mere man strækker huden, jo flere rynker dannes der.

Opfattelsen af uren hud

Medierne fremstiller ofte mennesker med uren hud som værende beskidte eller uhygiejniske. Det er ikke altid tilfældet, og det er vigtigt at huske på, at alle har forskellig hud. Nogle mennesker har uren hud på grund af en medicinsk tilstand, mens andre måske bare har en naturlig fedtet hud. Uanset hvad årsagen er, er det vigtigt at huske, at du stadig er smuk, uanset hvilken hudtype du har. Du kan hjælpe din hud ved at drikke rigeligt med vand, spise næringsrige fødevarer og undgå solen. Du bør også undgå at ryge og drikke alkohol, da det kan skade din hud.

Fedtet hud er ikke det samme som uren hud

Fedtet hud beskrives som en hud med en øget produktion af talg (olie) og synlige porer. Hvis du har fedtet hud, kan du opleve nogle problemer som f.eks. akne og morkler. Din krop producerer olier for naturligt at fugte din hud, men hvis der produceres for meget olie, kan det føre til tilstoppede porer, som resulterer i bumser. Fedtet hud betyder ikke, at du er beskidt eller uhygiejnisk – husk bare, at alle er forskellige! Nogle mennesker med tør hud oplever, at de får udbrud med pletter, fordi deres krop er holdt op med at producere nok naturlige olier til deres hudtype. Med tør hud er det vigtigt at bruge en rig fugtighedscreme, der giver næring til dine dehydrerede celler uden at overbelaste dem.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *