Giv hende et smykke i gave

Alle kvinder elsker smykker. Det er ofte den sikre gaveide for dig, der måske ikke ved hvad du skal give din kæreste eller partner i gave. Smykker findes i alle mulige størrelser, typer, temaer og designs. Smykker bidrager til din identitet, hvad end du vil søge andre stil eller finde din egen unikke stil som kvinde eller mand.

Det siges at smykker virker på hende lidt ligesom accessories og tatoveringer virker på ham. Af accessories er det udvalget der virker på samme måde for hende, hvor tatoveringerne udgør det unikke og specielle.

Dette er blandt andet grunden til at smykker ofte bruges som fødselsdags-, konfirmations- eller julegave til hende. Smykker er forbindes med elegance og den beskedne udstråling på det nymoderne samfund.

Det perfekte smykke i gave?

Du skal selvfølgelig kende hendes smag og temperament for at finde det helt rigtige. Nogen foretrækker store øreringe, mens andre er til det diskrete. Nogen kvinder kan bære guld i forhold til deres hudtone, mens andre passer bedre til sølv. Der er faktisk rigtig mange ting, som man skal kende til for at købe det rigtige. Men du kan dog købe populære smykker der kan bæres af stort set alle mennesker.

Krystal smykker

Smykker med krystaller er blevet super populære. Og stort set alle mennesker kan bære et af de populære krystal armbånd der kan købes med stort set alle krystaller og sten der findes i verden.

Du kan købe krystal eller energiarmbånd som de også kaldes, i forskellige størrelser, designs og med sten. Få de farverige armbånd med Turmalin blandinger, eller et elegant mørkt armbånd med små sten som dette Shungit armbånd hos Krystalsten.

Hvis du tror på stens energier, skal du selvfølgelig vælge ud fra dette. Men armbåndene er smukke i sig selv, og vil ofte være smukkere ved at kombinerer 2-3 armbånd med forskellige farver.

Guld & sølv smykker i kvalitet

Lad være med at købe for billigt. Smykker fra Kina uden regulering har ofte dårlig metal blandinger, hvilket kan resulterer i alverdens allergier.

Du behøver dog heldigvis ikke at købe smykker med høj karat guld for kvalitet.. Det er vigtigt at se efter som smykket er af .925 Sterlingsølv, eller eventuelt titanium. Langt de fleste smykker er af sterlingsølv, i hvert fald dem til hende. Disse smykker er hyppigt stemplet med ”925” et eller andet sted.

Tallet ”925” er som nævnt betegnelsen for sterlingsølv.

925 indikerer blandingsforholdet af metallerne, det vil sige at smykker af sterlingsølv består af 92,5% rent og ægte sølv, hvor de sidste få procenter er af andre metaller. Her er det typisk messing.

Grunden til at smykker ikke er af 100% rent sølv, er fordi de vil være bløde og derved have en alt for lav holdbarhed. Ville du ramme dit armbånd af rent sølv ind i en bordkant, vil den efterlade et mærke. Dette sørger de få procenter af messing for ikke sker.

Til enhver anledning

Du kan give hende smykke i gave til jul eller enhver anden begivenhed. Fødselsdage, bryllupsdatoer, jubilæer og her er listen alen lang. De mest undervurderede tidspunkter at give hende smykker på er ved barnedåben og i julegave. Ligeledes gælder det kvinden med børn. Her er der rigtig gode muligheder for at give noget helt unikt i form af personlige smykker med indgravering i julegave.

Det kan være en halskæde af livets træ, med indgraverede navne. Det kan være en ring med babyfødder hvor en dato er indgraveret. Her er rigtig gode muligheder til give hende en unik julegave som både er et smykke, men som samtidig symbolisere at der er tænkt på lige netop hende. Det nyeste på markedet er fotoindgraverede smykker, hvor man kan få, som navnet lyder, indgraveret et billede på sit smykke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *