Gør det, der gør dig glad

Er du ved at være træt af, at hverdagseftermiddage og weekender går med praktiske gøremål eller ligegyldige serier på sofaen? Så kan det være relevant for dig at læse med her og blive inspireret til at optage en gammel eller finde en ny hobby, som gør dig glad.

Det kan være en travl hverdag eller mange gøremål, der har gjort, at du ikke har haft tid eller overskud til at finde ud af, hvad der gør dig glad eller eventuelt det, der har gjort, at du ikke længere dyrker en hobby, som du tidligere brugte meget af tid på.

Glæden ved noget hjemmelavet

Der er noget helt særligt over hjemmelavede ting. Det gælder både for dig, som godt kan lide at lave dem, men også hvis du giver det i gave. At bruge tid på noget hjemmelavet, hvor det færdige produkt enten har værdi for dig eller modtageren, kan sprede glæde.
Det kan være alt fra en hjemmestrikket sweater, en tegning, et lækkert brød eller måske du kan begive dig ud i noget helt andet.

Lav din egen kirsebærlikør, hvis du er interesseret i alkoholfremstilling, og hvis du glædes ved at servere noget særligt for dine gæster.

Der er ingen grænser for, hvad det kan være, der gør dig glad, men måske det at lave noget hjemmelavet kan være noget for dig. Desuden så er det kun en fordel, at din hobby derved også kan skabe glæde eller værdi for andre.

Glæden ved en smuk have

En anden aktivitet, som måske kan gøre dig glad, er havearbejde. For hvad er mere tilfredsstillende end en dejlig sommeraften i en smuk og sprudlende have? Det kan gøre dig glad at bruge tid i naturen og på at forskønne eller skabe din drømmehave.

Du kan pryde din have med geranium rozanne, der har smukke blå blomster, som blomstrer fra juni til september. Ved at prioritere at bruge din tid på noget, som gør dig glad, for eksempel havearbejde, kan derfor, ud over at give dig en smukkere have, også give dig frisk luft, jord under neglene og motion.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *