Her kan du hjælp til opstart af virksomhed som studerende

Vil du gerne i gang med at lave din egen virksomhed som studerende, kan det være, at du har brug for hjælp undervejs.

 

Heldigvis er hjælpen ikke langt væk, da der er mange måder at få hjælp på, når du gerne vil starte ny virksomhed i Danmark.

 

Har du udfordringer i skolen, eks. med matematik, kan du læse mere om at finde en kvadratrod af et tal her.

Snak med dit lokale erhvervscenter

For det første kan det være en oplagt mulighed at tage kontakt til dit lokale erhvervscenter, som er en ordning, mange kommuner landet over har. Her er der gode muligheder for at komme til at tale med andre iværksættere, revisorer eller andre personer, der kan hjælpe dig på vej og svare på dine spørgsmål.

 

Her kan du eks. få hjælp til at vælge din virksomhedstype, eller du kan få svar på alt det med moms og SKAT, som du måske ikke lige forstår ved bare at læse op på det online. Der er mange gode ting at få hjælp til i dit lokale erhvervscenter.

Søg hjælp i online fora eller på Facebook

Hvis du ikke kan finde svar der, eller hvis der ikke er sådan en løsning i din kommune, kan du også altid vælge at søge mod nettet, hvor du også kan finde mange gode svar på dine spørgsmål. Her kan du eks. søge mod det danske iværksætter forum Amino, som gennem tiden har samlet mange gode svar på tusindvis af spørgsmål.

 

Der er også mange gode Facebook grupper for iværksættere på nettet, som du kan melde dig ind i. Her er der gode muligheder for at få hurtige og konkrete svar på dit spørgsmål, når du brænder inde med et.

Få hjælp til din opstart fra din skole

Sidst, men ikke mindst, er der også flere og flere skoler, der engagerer sig i at hjælpe sine studerende, hvis de gerne vil starte en virksomhed selv. Her kan du få masser af ressourcer stillet til rådighed, og der er mange undervisere på eks. business skoler, der er glade for at hjælpe eleverne med at komme videre i processen.

 

Derfor kan det være en god idé at undersøge, om du har mulighed for at få denne slags hjælp på din skole. Måske er der lokaler, du kan bruge til kontor, 3D printere til at printe skitser og modeller, eller hvad du nu har brug for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *