Yumbox få struktur i madkassen

Så kan du endelig få Yumbox i Danmark igen. De har været udsolgt i et godt stykke tid fordi der har været større efterspørgsel end der har været kunne blive leveret. Så går du med drømmen om at få en velstruktureret madkasse, så er Yumbox da helt klart vejen at gå. 

 

Du kan lige nu hos Loukrudt få de smukke madkasser i mange forskellige størrelser og farver. Du kan se din favorit Yumbox madkasse her.


Du kan vælge mellem de forskellige typer af Yumbox de har fx. minisnack til de helt små mellemmåltider og original til den mere ordinære madpakke. Men lad os prøve at gå i dybden med de forskellige typer af madkasser fra Yumbox.   

 

Minisnack Yumbox er genial hvis dit barn skal have en lille mellem hapser, det kunne være frugt, et stykke rugbrød, eller nogle bær. Den er utrolig smart at benytte sig af og den har altid været meget populær blandt Yumbox brugerene. 

 

Original er den mest klassiske af alle Yumbox, den bruges af børn over hele landet og er specielt populær for deres måde at opdele maden på uden at de kommer til at røre ved hinanden – Årsagen til at vi ikke ønsker at mad rammer hinanden er at der i fx. agurk er langt mere væske end i en rugbrødsmad, som også generelt suger ekstremt meget væske, med andre ord begynder rugbrødsmaden altså at suge væske fra rugbrødsmadden, hvilket betyder at den bliver blød i siderne og ikke særlig lækker at spise. Når du køber en Yumbox Original er der samtidig også større mulighed for at du ikke får en madpakke der er dårlig. 

 

Vi har Panino og Tapas, som begge også er to perfekte madkasser til børn der har forskellige typer mad med i børnehave eller skole. Vi ser ofte at et barn sagtens kan have flere forskellige typer madkasse alt efter hvad deres forældre vælger at give dem med i madpakken. Panino har fx. et meget større rum, hvor du kan putte større madvarer ned i og Tapas som både har et stort rum (dog ikke ligeså stort som Panino) men et OK stort rum til også større madvarer. Alle madkasserne har plads til nødder i midten, så de ikke bliver våde og smattet af omliggende madvarer. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *