Smuk paraply i beige, der passer til alle outfits

Når du vælger en beige paraply, er det en rigtig god idé at vælge en model i en farve, som du kan kombinere med lidt af hvert. Tænk blot over hvor mange forskellige situationer, paraplyen kan blive nødvendig i.

Det kan for eksempel være, når du er fint klædt på og er på vej til fest. Det kan også være til den hurtige tur ned til kiosken, eller når du skal hen til dit arbejde eller uddannelsessted. Du har sjældent samme tøj på i disse situationer. Derfor nytter det ikke noget, at din stok paraply kun passer til den ene situation.

Find paraplyen for dig mellem vores modeller

Derfor tilbyder vi dig et bredt udvalg af paraplyer i en række forskellige farver – faktisk kan du vælge mellem hele 15. Især denne beige stok paraply kan prale med et lækkert design, en god kvalitet og en enkel og lækker farve, som går godt sammen med det meste.

Den beigefarvede polyester er i denne paraply kombineret med et praktisk og flot håndtag i poleret træ samt stivere i let metal. Tilsammen vejer paraplyen ikke mere end 425 gram, og den er let at folde sammen og have med sig på farten.

Beskyttelse i vind og regn

Der er rigtig stor forskel på paraplyer. Men du vil opdage, at vores kollektion af paraplyer er af usædvanlig høj kvalitet. Materialerne er nemlig nøje udvalgt med henblik på at levere den mest effektive beskyttelse mod regn samt vind.

Du kan derfor være sikker på, at du kan nyde paraplyens beskyttelse i mange år, så længe du passer godt på den. De slidstærke stivere og det hårdføre polyester kan nemlig holde til både rigelig med regn og vind. En diameter på 103 centimeter sørger desuden for rigelig med dækning.

Tjek denne flotte beige paraply fra vores store kollektion af holdbare, smarte og slidstærke paraplyer ud. Sikker beskyttelse mod vind og vejr.

Stok paraply i beige med stor skærm

Hader du at blive våd, når du er ude i regnen? Alle kender det der med at dukke op til et vigtigt møde eller en første date drivvåd, fordi det uforudset begyndte at regne. Det skaber et dårligt indtryk, da man jo ikke ligefrem viser sig fra sin bedste side med vådt hår og mascara ned ad kinderne.

Dette kan heldigvis undgås med denne smarte stok paraply i en stilet beige farve. Således slipper du for at blive våd, uanset om du er ude og gå en tur, på vej hjem fra arbejde, på vej på date eller i byen. Stok paraplyen kan med sit flotte udseende også være med til at sende et signal om, at man har styr på tingene, samt at man er fremadrettet.

Paraplyen har et moderigtigt udtryk, og kan nemt styles med efterårets garderobe, sådan at når man er ude og gå en tur i det flotte efterårsvejr, kan paraplyen være med til at fuldende ens outfit. Så man kan med denne paraply stadig se godt ud selv på en regnfuld efterårsdag.

Husk paraplyen her smuk beige stok paraply

Det er altid en god ide, at tjekke vejrudsigten om morgenen. Hvis der er lovet regn i løbet af dagen, kan det være en stor fordel at tage paraplyen under armen, når man træder ud af døren. På den måde undgår man en dårlig hårdag, våde bukser og regndråber på brillerne.

Denne smarte stok paraply har automatisk åben og luk, og er lavet af lyst træ, metal og polyester. Den måler 103 centimeter i diameter, og vejer blot 425 gram. Den er altså lavet ud af gode, solide materialer, som er designet til at holde i lang tid, såfremt man passer godt på paraplyen. Prisen er kun 179 kr., og paraplyen kommer i hele 15 forskellige og moderigtige farver, blandt andet denne moderne og neutrale beige udgave. 

Her finder du moderne stok paraplyer i høj kvalitet til en fantastisk pris. Paraplyerne fås i et væld af flotte farver. Klik her for at se det store udvalg. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *