Kom af med stress – find fred med ametyst krystallen

Hvis du som cirka 1/3 af danskerne oplever symptomer på stress, vil du måske have gavn af arbejde med krystaller. Eksempelvis har ametyst krystallen længe været brugt til at finde ro, klarhed og balance. 

Hvorfor krystaller? 

Krystaller indeholder, ligesom alt andet, et energifelt, som kan støtte os på en lang række områder. Dette sker, fordi vores energi vibrerer på frekvenser, som energierne omkring os tuner ind på og vice versa. 

Når vi arbejder med krystaller, gør vi derfor brug af deres særlige egenskaber og deres energifelt, som vibrerer på særlige, ønskede frekvenser. 

Ametystens egenskaber

Ametysten kommer fra det græske ord amethystos, som betyder ædruelighed. Denne ædruelighed skal forstås således, at den kan hjælpe os til at skabe klarhed og fjerne unødvendigt støj i sindet. 

Er du plaget af tankemylder, stress eller bekymringer er ametysten derfor en oplagt krystal af arbejde med, da dens milde energi med garanti vil hjælpe med at rense dit eget energifelt. 

Hvordan arbejder man med ametysten? 

Hvis du ønsker at arbejde med ametysten, så kan du allerede komme igang idag. Det er nemlig ganske nemt at begive sig ud i det. 

Dertil kommer at ametyst er en krystal som er til at betale, fordi den findes mange steder på jorden. 

En simpel måde at begynde at anvende krystallen er ved at placere den i soveværelset. Her vil nemlig få god gavn af den gennnem natten, hvor bekymringer og stress fra arbejdet typisk ellers kan overtage. 

Vælger du en ametystklynge eller ametystgrotte, vil krystallens mange spidser sende energien ud i forskellige retninger, og på den måde skabe en god energi i hele rummet. 

Du kan også vælge at sove med en ametyst under din hovedpude, eller du kan have den på dig som lommesten. 

Ønsker du at bære din krystal gennem hele dagen, er det oplagt at bære krystallen i et smykke, eksempelvis øreringe eller halskæder. 

Det kan du læse meget mere om på savasana.dk hvor du også kan finde inspiration til andre måde at komme igang med krystaller mod stress. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *