Sommertid er udetid – husk møbler til haven

Sommertid betyder at både uret og havemøblerne skal sættes frem – men det er selvfølgelig svært, hvis man ingen havemøbler har. Skal du så gå i Harald Nyborg og købe det billigste cafésæt? Selvfølgelig kan du det, men kvaliteten er også derefter. Ofrer du i stedet lidt ekstra, kan du få flotte havemøbler, der holder (og holder sig pæne) i årevis. 

Uanset, om du er på jagt efter et lille, sammenfoldeligt bistrobord og praktiske klapstole (sådan et sæt er genialt til en lille altan) eller havebord, -stole og/eller -bænk, har Fermob havemøbler i elegante og stilrene designs. Deres mange smukke møbler findes i 24 forskellige flotte farver, så der er rig mulighed for at vælge én eller flere farver til indretningen af dine udendørsområder.

Ud over de mange smukke farver, der går på tværs af deres serier, er Fermob karakteriseret af deres sans for smukt design og høj kvalitet. Fermob møblerne (der er fremstillet delvist af genanvendt metal) er lakeret med UV-resistent lak, der holder sig flot i årevis. Skulle der komme en ridse eller skade, kan du fixe skaden med Fermobs reparationsprodukter.

Serierne spænder lige så bredt som farverne, så du kan finde havemøbler, der passer til din personlige stil. Ligegyldigt om du vil have stilrene møbler eller romantiske 1900-tals-inspirerede designs, som kan give et blødt og feminint udtryk, kan du finde det i Fermobs sortiment. Hvis du er rigtig modig, kan du prøve at blande møbler på kryds og tværs af farver og serier for at få et spændende udtryk.

Hvordan kan en webshop have plads til at have så mange havemøbler på lager? Tricket er enkelt; lagerhotel. En virksomhed som Lagerhotel24 har specialiseret sig i varemodtagelse, lagerføring, pluk og pak samt afsendelse af kundernes ordrer. På den måde kan alle involverede parter fokusere på det, de gør bedst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *