Kom i godt humør med æbletræer og biografture

Det lyder næsten lidt eventyragtigt, men det er også lige dét, vi nogle gange har brug for: lidt eventyr-stemning. Det er vigtigt at gøre nogle ting, der gør os glade, så livet ikke kun handler om overarbejde og surt vasketøj.

Det er forskelligt fra person til person, hvad der hjælper på humøret, men her får du to gode ideer til at komme i godt humør og få en pause fra hverdagens stress og jag.

Plant et æbletræ

Selvom det lyder lidt eventyr-agtigt og meget symbolsk at plante et træ, så er det helt lavpraktisk en virkelig god idé med et æbletræ eller to, som du kan finde her. Ved at dyrke dine egne æbler så kan du både gøre noget godt for miljøet, men også for dig selv og din familie, for æbletræerne kan være et fælles projekt.

Æbler kan bruges til mange ting. Selvfølgelig kan de spises som en sund snack, men de kan også bruges til meget madlavning. Æbler kan fryses ned og bruges i for eksempel grød, æblekage og mange andre retter. På den måde er det ikke bare hyggeligt med æbletræer, men også rigtig praktisk og måske endda økonomisk.

Der findes mange forskellige æbletræer, alt efter hvilken type æbler i bedst kan lide i din familie, og alt efter om de skal bruges som en snack, til madlavning eller begge dele. Det er en god idé at læse om de forskellige typer af æbletræer, inden du investerer i dem, og hvem ved – måske ender du med at blive frugtentusiast og nærmest selvforsynende.

Tag i biografen

Hvem elsker ikke at tage et smut i biografen for at se en god film. Det er noget, som mange oplever alt for lidt, fordi det er nemt at streame film online. En hyggelig aften hjemme i sofaen er rigtig hyggelig, men der er noget helt specielt over biograf-stemningen, som du kan læse mere om her. De varme popcorn og storskærmen kan noget andet end en god film i sofaen.

Man skal også huske, at der er mange andre ting at lave i en biograf. Mange biografer holder forskellige arrangementer, og ofte er der også mulighed for at høre forskellige online foredrag. Mulighederne er mange, og hvis du følger med i aktiviteterne i biografen tæt på dig, finder du måske nogle nye og anderledes oplevelser end filmen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *