Tag på oplevelsesferie på Fyn

Er du en af dem, der savner at komme ud at rejse? Har du svært ved at planlægge en ferie i Danmark, som bare nogenlunde lever op til den sædvanlig aktive ferie på Lanzarote eller den årlige sviptur til London?

Fortvivl ikke for der er masser at lave i Danmark og omegn.

Hold aktiv ferie på Fyn

Er du vant til at stryge sydpå, når det kolde vejr melder sig herhjemme? Er du typen der pakker golfkøllerne og løbeskoene ned helt automatisk, når du skal på ferie? Bare roligt. Der er mange muligheder for at få en aktiv og begivenhedsrig ferie i Danmark.

Hvorfor ikke invitere hele familien til Fyn i år? Fyn er ganske fin også for dig, der gerne vil nyde golfens mange glæder. Der findes ikke mindre end 14 golfbaner på Fyn. Fordelt med én på Langeland, én på Ærø og 12 på selve Fyn. Området er ikke større, end at du kan nå at svinge køllerne på en stor del af golfbanerne, inden ferien er ovre.

Er du til endnu mere aktiv ferie, så kan det anbefales at tage cykler med eller leje dem, når I er fremme. Fyn er kendt for at være en virkelig god cykeldestination uden alt for mange bakker.

Oplev koncerter og festivaler på Fyn

På Fyn og i resten af Danmark findes der masser af muligheder for oplevelser i din ferie. En aktiv ferie handler jo ikke kun om at bevæge sig. Er du vant til at tage på byferie, vil du helt sikkert sætte pris på kulturelle oplevelser eller på at besøge forskellige seværdigheder og attraktioner.

For eksempel findes der flere muligheder for koncerter, festivaler og seværdigheder på Fyn og omegn. Overnatter I på Fyn, er der ikke langt til de store festivaler som NorthSide eller Smukfest. Men der findes også mange muligheder for koncertoplevelser på Fyn. På Odense Stadion arrangeres der flere store koncerter i løbet af året – lige som der naturligvis spilles masser af bold.

Fyn er også fin i forhold til spændende seværdigheder for hele familien. Den Fynske Landsby er en oplevelse for både store og små. Brandts Klædefabrik. Valdemar Slot ved Svendborg og H.C. Andersens Hus i Odense byder på store kulturelle eventyr.

Uanset om I vælger at køre i bil eller på elcykel, overnatte på hotel eller i telt, så er der helt sikkert store oplevelser i vente på jeres ferietur til Fyn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *