Kunstplakater med værker fra museumskunstnere

At gå på museum er fantastisk. At dykke ned i kunstværkerne og nyde det gode håndværk og de kreative tanker bag værker er noget helt specielt. Noget magisk. 

Kunst kan være mange ting. Hvis du slår ordet “Kunst” op på Wikipedia, så står der “Kunst er forskellige former for menneskelig aktivtitet, der bygger på tekniske færdigheder, fantasi, intuition, følelsesmæssig kraft og ideer, som resulterer i et produkt – et kunstværk. 

Som ovenstående beskrivelse indikerer, så er kunst et bredt begreb. Faktisk er det op til den enkelte at definere hvad kunst er. Af kunstarter kan nævnes malerier, skulpturer, arkitektur, teater, film, digital kunst, musik og meget mere. 

Meget af det kunst vi oplever på museer er malerier. Skønt kunst, som er lavet af anerkendte og dygtige kunstmalere. 

Men har du nogensinde tænkt på, at du kan få de skønne kunstværker hjem i dit eget hjem? De orginale værker er svære at få fat på. Enten er de slet ikke mulige at købe – og ellers er de så dyre, at det ikke er tilgængeligt for almindelige mennesker. 

Men der er en anden løsning og meget billigere løsning. Kunstplakater er plakater, men med motiver af malerier lavet af de dygtige kunstnere. Ofte så flotte, at man stadig kan se penselstrøg i plakaterne. Og mange kunstplakater fås med motiver, som har hængt på danske museer. Måske ikke Viborg Museum, men på steder som Statens Museum for Kunst, hvor bl.a. værker af Vilhelm Lundstrøm, Edvard Munch, Vilhelm Hammershøi, L.A. Ring og mange flere har været udstillet. 

Og hvorfor er det smart med kunstplakater? Det er meget billigt sammenlignet med original kunst. Og så har det den klare fordel, at du kan tillade dig at udskifte din kunst løbende. Det kan være svært med et original værk, men med det billigere kunstplakat format, så har du mere frihed til at udskifte plakaterne, som det passer dig. 

Du finder kunstplakater mange steder, men vi anbefaler den danske webshop PosterSociety.dk, som har lavet en hel kategori med “Kunstplakater”. De har desuden en lang række Vilhelm Lundstrøm kunstplakater, som er en af de anerkendte danske kunstnere, som bl.a. har været udstillet på Statens Museum for Kunst. 

God fornøjelse med at få mere kunst ind i hjemmet – også uden det koster en bondegård. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *