Mor drikke og min far gør ingenting

Mor drikke og min far gør ingenting

Min mor drikker for meget. Jeg er sikker på, at hun er blevet alkoholiker. Min far gør ingenting, han ser bare på, mens hun drikker sig ihjel. Det knuser mit hjerte at se dem sådan her, men jeg kan ikke gøre noget ved det. Jeg har prøvet at tale med dem, men de vil bare ikke lytte. Jeg ved ikke længere, hvad jeg skal gøre. Alt jeg kan gøre er at se på og vente på det uundgåelige.

 

Nogle gange føler jeg, at det er min skyld, at min mor drikker så meget. Hvis bare jeg var en bedre datter, ville hun måske ikke have brug for alkohol for at håndtere sine problemer. Men det er ikke fair over for mig eller andre i familien. Det er ikke min skyld, at mine forældre er ulykkelige.

 

Jeg ville ønske, at de ville få hjælp, men jeg ved, at det ikke vil ske. De er begge for stædige til deres eget bedste. Min far sidder bare og ser på, mens min mor ødelægger sig selv og vores familie. Det er hjerteskærende, men der er intet, jeg kan gøre ved det. Jeg må bare håbe på det bedste og forberede mig på det værste.

 

Jeg vil kontakte en familie eller misbrugsterapeut, for at få hjælp til med at komme igennem denne svære tid. Jeg kunne virkelig godt bruge noget støtte lige nu.

 

Tænker tit på om det vil være bedst hvis jeg ikke kontaktede dem

Jeg ved ikke, hvordan jeg skal løse dette. Hun drikker bare, og min far gør ingenting. Det er som om, han vil have, at jeg skal være ligesom mor. Hvorfor kan han ikke se, at jeg ikke vil være som hende? Hun er et rod, og jeg ønsker ikke at ende som hende.  Måske ville det være bedre, hvis jeg slet ikke kontaktede dem…

I hvert fald i nogen tid indtil, jeg selv har fået den rette hjælp.

Tak fordi du læste mit blogindlæg.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *