Party – Find alt til festen her

Hvis du planlægger en havefest, skal du sørge for, at du har alt det, du har brug for. Vi har alt fra bordpynt og udsmykning til dekorationer og tilbehør – vi har alt, hvad du behøver når du akal holde Party. Læs videre for at få idéer til, hvordan du kan holde den perfekte havefest!

Duge og servietter

Til en havefest har du brug for duge og servietter. Vælg et farveskema, der passer til dit festtema. Du kan finde duge og servietter i din lokale festbutik eller online.

Engangsservice

Hvis du får mange gæster, kan du overveje at bruge engangsservice. Det er billigere og nemmere at rydde op bagefter. Du kan finde engangstallerkener, kopper og bestik i din lokale festbutik eller på nettet.

Balloner

Balloner er et must til enhver fest! De kan bruges til at dekorere heliumballoner er en fantastisk måde at tilføje sjov og spænding til din fest på.

Festlys

Festlys kan bruges til at dekorere haven og skabe en festlig stemning. Du kan finde festlys i din lokale festbutik eller online.

Bordpynt

For at få dine borde til at se festlige ud kan du bruge konfetti, bordløbere og bordskånere og bordpynt. Vælg et farveskema, der passer til dit festtema. Du kan finde bordpynt i din lokale festbutik eller på nettet.

Teltpynt

For at få dine borde til at se festlige ud kan du bruge konfetti, bordløbere og bordpynt. Vælg et farveskema, der passer til dit festtema. Du kan finde bordpynt i din lokale festbutik eller på nettet. Pynt loftet med balloner eller guirlander, så det hele ser lidt mere festligt ud.

Belysning

Om aftenen kan man bruge belysning til at skabe en mere stemningsfuld havefest. Brug lyselamper, lanterner eller stearinlys til at oplyse haven. Belysningen har en stor betydning for selve stemningen, især når mørket falder på.

Vi håber, at du er blevet lidt klogere på, hvilke ting man skal tænke på, når man skal holde havefest.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *