Sådan holder du et godt arrangement med præmier

Corona-epidemien er en endelig stoppet, og vi må endelig mødes med hinanden igen. Vi har prøvet at holde gang i vores sociale relationer, men nu er det for alvor på tide at få gang i dem igen, og hvilken bedre måde en et sjovt arrangement med præmier.

Vi har alle prøvet at være til en god fest, men sjældent sker det, man kommer til en fantastisk fest. Hvis man skal holde den første fest efter lang tid, kan man med fordel ligge lidt ekstra arbejde i den, og forberede nogle sjove leger med præmier.

Hvis du har brug for hjælp til at hvordan, man holder en sådan fest, så kan du bare læse med videre her, hvor du lærer at holde et godt arrangement med præmier.

Lav sjove aktiviteter

Når du først begynder på planlægningen, kan du overveje hvilke aktiviteter, der skal være til festen. Hvis det er for mange unge mennesker, for eksempel dine studievenner, er det oplagt at have diverse drukspil.

For at sætte prikken over I’et kan du med fordel købe en lille præmie til vinderen af hver aktivitet, og en stor præmie til vinderen af det store klassement. Find en præmie online, der er ikke noget nemmere eller billigere.

Det er desværre sådan, når man bor i Danmark, at vejret er meget omskifteligt, og man kan aldrig vide sig sikker på om man kan være udenfor. Derfor kan det være en god idé at have en plan b, til de aktiviteter du arrangerer.

Sørg for en mild og hyggelig stemning

Når du arrangerer en så fed fest med præmier, kan det godt være nogen kommer til at gå lidt for meget op i det, især hvis alkohol er indblandet. Sørg derfor at skabe en mild og hyggelig fest stemning. Det kan du gøre på mange måder. Her kommer nogle råd.

En ting du kan gøre er at grine meget højt og grine meget af dig selv. På den måde signalerer du at, det bare er for sjov, og at det er sejt at have selvironi. En anden ting du kan gøre, er at være dommer og give ekstra point for fairplay og kammeratskab. I stedet for at straffe dårlig adfærd, belønner du altså god adfærd.

Konkurrér med dine venner

Når alt det om kammeratskab er sagt, er det jo bare vildt sjovt at konkurrere med sine venner. Efter konkurrencerne kan man grine af, hvad der skete, og det er en god måde at skabe en frimodig og god stemning, især hvis der er folk, som ikke kender hinanden så godt.

Mange relationer kan blive skabt ved at være på hold med hinanden og mod hinanden. Der er ingen bedre følelse, end at stå med et menneske, man slet ikke kender og lige have vundet en stor præmie sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *