Derfor skal du købe en fire- eller femdørsbil

Er du på udkig efter en ny bil eller træt af pladsmangel, så er fire- eller femdørsbilen måske løsningen for dig. Så læs med her i artiklen, hvor vi kommer ind på de fordele og ulemper mm. der er ved at købe en større bil, og hvorfor biler sælges med ulige antal døre.

 

Fordele ved fire- og femdørsbiler

Fire- og femdørsbiler besidder stort set samme fordele, lige undtaget at bagagerummet på femdørsbilen giver adgang til kabinen, hvorfor du kan få plads til mere eller længere objekter. Udover det, har de begge samme lette adgang til de forskellige sæder mm. Fx er fordørene mindre nogle gange minde på 3 dørs biler.

Sammenlignet med bilerne som har mindre antal døre, så er flere døre ofte forbundet med en større bil, og derfor er de typisk også sværere at parkere. De er generelt også dyrere. Til gengæld er gensalgsprisen højere.

 

Få styr på din økonomi og dit behov

Du er måske klar til at tage beslutning om at købe den nye bil og evt. komme videre fra den mindre bil med mindre antal døre. Fire- og femdørsbiler er også bedre for dig, som har børn og har brug for let adgang til bagsæderne.

 

Økonomisk kan det være en udfordring, at få det hele til at spille sammen. Dertil anbefaler vi at du søger om flere uforpligtende lånetilbud, som du kan sammenligne med hinanden. Brug fx lånesider som www.autolånet.dk, hvor du med én ansøgning modtager flere låntilbud fra flere forskellige banker. Faktorer som udbetaling, gebyrer og renter, samt låneperioden har alle sammen betydning for de samlede tilbagebetalingsomkostninger. Dem kan fx spare på, hvis at betale låne tilbage hurtigere og regulere din månedlige afbetaling. Vær opmærksom på, at hos nogle låne er der gebyrer mm. når du ønsker at afdrage ekstra på dit lån.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *